Convertizorul de frecvență Danfoss VLT® Aqua Drive FC202

Convertizorul de frecvență Danfoss Aqua Drive este proiectat pentru acționarea pompelor și/sau a grupurilor de pompare pentru aplicațiile de tratare a apei, apei reziduale și irigații. Prin intermediul unei game extinse de caracteristici standard și opționale, convertizorul de frecvență VLT ® Aqua Drive FC202 oferă cel mai redus cost global de proprietate pentru aplicațiile de tratare a apei și a apei reziduale și irigații.

Read more

Evaluarea uleiurilor minerale electroizolante folosite în instalațiile de transport curent pentru înaltă tensiune

În prezent se utilizează în serviciile de mentenanță tipuri de echipamente care folosesc ulei mineral electroizolant pe celule care au mulți ani de utilizare. Încercarea de a înlocui echipamentele în care se folosește SF6 ca material de izolare ar conduce la costuri ridicate. Dar serviciile de mentenanță utilizate în prezent pot fi fiabile, cu costuri reduse și ușor de monitorizat.

Read more

Platforma Energy University a Schneider Electric oferă un program online de certificare în domeniul centrelor de date

Schneider Electric lansează programul online de certificare Data Center Certified Associate (DCCA) în cadrul Energy UniversityTM, o platformă educațională online, în domeniul managementului energiei. Acest program îi ajută pe profesioniștii centrelor de date să fie la curent cu temele de actualitate, tendințele și practicile din industrie care le pot îmbunătăți nivelul de calificare și de credibilitate.

Read more