Schneider Electric lansează pachete externe de baterii pentru smartphone-uri și tablete APC Mobile Power Pack

Schneider Electric a lansat APC Mobile Power Pack, o nouă gamă de baterii externe suplimentare, cu o capacitate extinsă și un grad ridicat de eficiență. Această serie a fost concepută pentru a asigura încărcarea mobilă a smartphone-urilor, a tabletelor și a oricăror alte dispozitive care pot fi încărcate cu ajutorul unui cablu USB. Datorită greutății reduse, bateriile externe pot fi folosite chiar împreună cu telefonul în timp ce acesta rulează mai multe aplicații pentru un timp mai îndelungat, inclusiv cele de tip “parazit”, cu consum ridicat de energie, care folosesc servicii de localizare și GPS.

APC Mobile Power Pack - M5BK front left

„Fie că ne aflăm acasă, pe drum sau la serviciu, se întâmplă de multe ori să avem nevoie de o durată mai mare de funcționare a bateriei. Gama APC Mobile Power Pack a fost dezvoltată pentru a ne ajuta să utilizăm aplicațiile de care avem nevoie atunci când avem nevoie – să descărcăm e-mailuri sau documente, să folosim rețelele sociale, să accesăm conturi de gaming sau să încărcăm fotografii și videouri la anumite evenimente. Datorită acestor produse, nu mai este nevoie să stăm cu ochii pe indicatorul bateriei, știind că dispozitivul are un ecran mare, de înaltă rezoluție”, a declarat Nils Horstbrink, Product Management 1-phase UPS EMEA Marketing – Offer Category & Launch, Schneider Electric.

Pachetele de baterii externe APC Mobile Power Pack sunt comercializate în două variante de dimensiuni: M5 (5000mAh) și M10 (10.000mAh). M5 cântărește 142 grame și are dimensiunile 108mm x 65mm x 15mm, având suficientă energie încât să încarce de două ori un smartphone obișnuit. M10 are greutatea de 243g și dimensiunile 147mm x 89mm x 14mm, permițând o încărcare completă pentru o tabletă sau încărcarea a patru smartphone-uri.

Având un finisaj lucios, alb sau negru, APC Mobile Power Pack se potrivește stilului modern al dispozitivelor inteligente cel mai des utilizate în prezent. Produsele din această serie au încorporată tehnologia Lithium Polymer, permițând un număr dublu de încărcări față de echivalentele Lithium Ion, ceea ce le asigură o funcționare mai îndelungată și fiabilă. De asemenea, APC Mobile Power Pack prezintă două conexiuni de ieșire USB, permițând încărcarea simultană a două dispozitive, precum și un indicator al capacității bateriei cu 4 LED-uri.

Bateria externă se încarcă printr-un conector micro USB, inclus în pachet. Duratele de încărcare standard sunt de 4 ore (pentru M5) și 8 ore (pentru M10). Ambele variante sunt eficiente în ceea ce privește energia stocată, astfel că pot fi ținute în genți de laptop, genți de umăr sau rucsacuri timp de mai multe săptămâni fără nicio pierdere semnificativă de energie. Bateriile externe APC Mobile Power Pack reprezintă o soluție fiabilă de încărcare a dispozitivelor mobile atunci când nu este disponibilă o sursă obițnuită de alimentare cu energie electrică.

Schneider Electic oferă, de asemenea, funcții de protecție încorporate pentru a asigura o funcționare îndelungată și sigură a APC Mobile Power Pack. „Multe baterii low-cost de pe piață nu au încorporate funcții de control împotriva celor mai obișnuite probleme precum supraîncărcarea, supradescărcarea sau supraîncălzirea, care pot duce la degradarea prematură a bateriei sau chiar la topirea ei în condiții extreme. Bateriile APC Mobile Power Pack includ  Protection Circuit Module (PCM) care protejează împotriva acestor riscuri, precum și împotriva supracurenților pe o celulă, a supraîncărcării USB sau a scurtcircuitului și a curenților mici de auto descarcare“, a adăugat Nils Horstbrink.

Despre Schneider Electric

Companie specializată la nivel global în managementul energiei și automatizare, cu operațiuni în mai mult de 100 de țări, Schneider Electric oferă soluții integrate pentru diverse segmente de piață, deținând poziții de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcții și al centrelor de date sau rețelelor.

www.schneider-electric.com

Share