SKINTOP – o excursie printre cabluri, presetupe și grade de protecție

Realitatea prezentului confirmă importanța calității produselor lansate înspre o piață caracterizată de o concurență acerbă și de ușurința cu care informațiile se transmit între utilizatori. De foarte multe ori componentele cu pondere mică din punct de vedere al costurilor pot face diferența dintre nivelele de calitate ale produselor finale.

Read more

Schneider Electric contribuie la construirea primului centru de date cu impact ecologic pozitiv din lume

Schneider Electric va oferi tehnologii de eficiență energetică în primul centru de date cu impact ecologic pozitiv din lume, care va fi construit în orașul Falun din Suedia. EcoDataCenter va fi unul dintre cele mai sigure 13 centre de date din lume, îndeplinind cele mai înalte cerințe în materie de securitate și performanță.

Read more

MB Cap Ultra – protecția sigură, inteligentă și eficientă la căderi de tensiune

Fluctuațiile de tensiune reprezintă o problemă comună în mediile industriale și comerciale. Acestea apar din ce în ce mai des, având în vederea complexitatea din ce în ce mai mare a sistemelor de distribuție a energiei electrice. Aceste fluctuații pot avea consecințe semnificative: procesele de producție sunt întrerupte, mașinile și utilajele se opresc, sistemele trebuie reconfigurate.

Read more