ABB a prezentat soluții de ultimă generație la FOREN 2016

http://www.abb.com

Soluțiile avansate pentru transportul și distribuția energiei electrice reprezintă temele principale ale celor două mese rotunde ABB

ABB România a participat la FOREN 2016 Energy Forum care a avut loc între 12-16 iunie, 2016 la Costinești, cu două Mese Rotunde dedicate clienților ABB din domeniul energetic. Prezentatorii au fost experți ABB din Germania, Elveția, Cehia și Finlanda.

Temele primei Mese Rotunde – RT5, care s-a desfășurat pe data de 14 iunie 2016 începând cu ora 14:00, s-au referit la “ABB și Aplicațiile GIS: Ducând inovația mai departe” și respectiv “ABB și Aplicațiile GIS: Amprenta optimizată la sol și înaltă performanță”.

La cea de-a doua Masă Rotundă – RT13, care a avut loc pe data de 16 iunie, s-a discutat despre “Introducerea soluțiilor ABB cu reanclanșatoare de tip exterior” și despre “UniGear Digital, Soluția inovatoare pentru celule de medie tensiune.”

Principalele avantaje ale ABB GIS sunt reprezentate de amprenta foarte mică la sol și de înalta fiabilitate. ABB oferă soluții inteligente și economice pentru aplicații complexe de înaltă tensiune, specifice zonelor dens populate și adecvate pentru o planificare estetică a orașelor sau pentru cazurile cu impact sever asupra mediului.

Design-ul inovator al soluțiilor ABB cu reanclanșatoare de tip exterior asigură fiabilitatea sistemului, reanclanșatoarele OVR ABB fiind caracterizate prin performanță în exploatare, utilizând tehnologii inovatoare și expertiză avansată. ABB a creat cea mai fiabilă soluție în domeniu care necesită cele mai reduse costuri de mentenanță.

În domeniul celulelor de medie tensiune, ABB a dezvoltat  conceptul “UniGear Digital” – soluție de ultimă oră menită să ofere clientului o îmbunătățire semnificativă în comparație cu soluțiile clasice, astfel răspunzând celor mai înalte cerințe în domeniu.

“Suntem bucuroși să prezentăm clienților noștri din România soluții ABB de ultimă generație și expertiză internațională în domeniul energetic. Inovația, siguranța rețelelelor și costurile reduse de mentenanță reprezintă doar câteva dintre aspectele importante ale soluțiilor ABB care au fost prezentate la FOREN” – a spus Tomasz Wolanowski, Country Managing Director pentru ABB România.

ABB furnizează în România soluții sigure și eficiente din punct de vedere energetic în domeniile generării, transportului și distribuției energiei electrice cât și pentru creșterea productivității în cadrul operațiunilor industriale. Printre realizarile ABB în România se numără proiecte la cheie în domeniul energetic, inclusiv pentru energie regenerabilă – solară și eoliană, soluții în domeniul robotizării (aplicațiile deservite incluzând sudura, vopsirea, ambalarea, paletizarea și manipularea, inclusiv mentenanța preventivă și reactivă), aplicații cu motoare Flame proof / AMD sau cele pentru termocentrale cu motoare AMI, tablouri de joasă tensiune pentru alimentarea cu energie electrică a diferitelor unități de producție din industriile auto, petrochimică și industria prelucrării lemnului.

www.abb.com/ro

Share