CAMPANIE CU PREMII ORGANIZATA DE RECOLAMP

Recolamp oferă premii garantat celor care colectează

becuri economice, LED-uri și tuburi fluorescente!

 Campania de reciclare “Ori de câte ori se arde un bec, reciclează-l și castigă garantat premii!” derulată de Recolamp îi premiază pe toți cei care aduc pană pe 31 decembrie deșeuri din echipamente electrice, precum becuri economice, LED-uri și tuburi fluorescente, cu șurubelnițe electrice Bosch și nivele profesionale magnetice DUPU.

“Becurile și neoanele sunt deșeuri periculoase, iar pentru că vrem să ne asigurăm că mercurul este împiedicat să ajungă la gropile de gunoi și în mediu, desfășurăm astfel de campanii prin care vrem să-i încurajăm pe oameni, cu focus pe profesioniști-electricienii, căci lor le trec prin mână cele mai multe astfel de deșeuri-să colecteze selective și să le predea la punctele de colectare. Le mulțumim tuturor pentru ajutorul pe care îl dau mediului!” afirmă Directorul de Marketing al AsociațieiRecolamp, Roxana Sunică.

Recolamp îi recompensează pe cei care sprijină campania destinată protejării mediului cu premii. Poți câștiga și tu un premiu! Pentru 200 de bucăti lămpi colectate, primești garantat o nivelă profesională magnetică, iar pentru 500 de bucăti lămpi, premiul constă într-o surubelnită electrică de cea mai bună calitate.

Pentru harta magazinelor participante și stocul premiilor disponibile în campanie, vă rugăm să accesați site-ul campaniei: www.campanieelectricieni.recolamp.ro

http://www.campanieelectricieni.recolamp.ro

Toți cei care au acces la deșeuri din echipamente electrice sunt încurajați să le colecteze și să le aducă la magazinele participante, campania fiind activă pană pe 31 decembrie 2017. 

 

Share