Malå EASY LOCATOR HDR este un sistem georadar (GPR) dedicat localizarii utilitatilor.

https://mail.google.com/mail/u/1/#inbox/15e567abc3e49207

Malå EASY LOCATOR HDR este un sistem georadar (GPR) dedicat localizarii utilitatilor.

Malå Easy Locator a revolutionat domeniul localizarii utilitatilor din momentul lansarii sale, devenind in scurt timp un etalon pentru toti producatorii de echipamente georadar. Prin noua tehnologie High Dynamic Range (HDR) Malå stabileste un nivel nou de performanta disponibil pentru cel mai vandut sistem GPR din lume, Easy Locator. Malå Easy Locator HDR a fost optimizat pentru detectia utilitatilor, fiind mai rapid, mai ușor de utilizat, mai precis, cu o rezoluție mai buna și o adâncime de penetrare semnificativ mai mare.

Progresele realizate în proiectarea și construcția utilităților îngropate au dus la utilizarea pe scara larga a materialelor nemetalice, pentru care tehnologia traditionala de localizare nu funcționează. Sistemele georadar oferă o soluție viabilă pentru această provocare, tehnologia non-invaziva GPR fiind singura disponibila in acest moment care nu necesită o conexiune fizică cu obiectul ce se doreste a fi detectat si care nu se bazează pe radiatiile EM (electromagnetice) ce provin de la obiectul ingropat.

Malå Easy Locator a fost proiectat pentru a satisface cerințele specifice localizarii utilitatilor și a fost repede adoptat de către operatorii in domeniu. Este un echipament modular, cu mare putere de penetrare, usor de transportat, configurat si utilizat in teren.

Caracteristicile apreciate la sistemul Easy Locator (robustețea și portabilitatea) au fost atent imbunatatite pentru a păstra ceea ce a fost foarte apreciat de catre toti profesionistii. Tehnologia interna HDR este cea care il deosebeste de predecesorul său. În ceea ce privește calitatea datelor, modului de gestionare a energiei, precum și viteza de achiziție de date, tehnologia HDR a transformat Malá Easy Locator in cel mai puternic si mai complet sistem GPR dedicat localizarii utilitatilor oferit astazi de catre un producator de echipamente georadar.

Share