BRADY : Identificați orice cablu sau componentă

Ca profesionist în instalații, cunoașteți dificultățile ridicate de cablurile și componentele neidentificate. Etichetele de identificare profesioniste elimină aceste frustrări și vă sporesc eficiența activității. Cu o imprimantă portabilă Brady puteți tipări orice etichetă de care aveți nevoie la fața locului în doar câteva secunde, inclusiv etichete ștanțate și personalizate.

5997_BMP71_carry_handheld_v2

O soluție flexibilă pentru identificarea cablurilor

Etichetele cu înfășurare, multicolore, prevăzute cu un adeziv de calitate, sunt cea mai populară soluție pentru identificarea profesionistă a cablurilor și firelor. Textul sau codul de identificare poate fi imprimat de mai multe ori pe fiecare etichetă, permițând vizibilitatea informațiilor la 360°. Foarte frecvent, etichetele cu înfășurare și autolaminare sunt utilizate pentru durabilitate și lizibilitate suplimentară. Brady oferă etichete cu autolaminare și cu înfășurare într-o mare diversitate de culori, atât ștanțate, cât și în role continue, toate imprimabile la fața locului cu o imprimantă mobilă Brady.

Identificare transferabilă

Etichetele tubulare sunt o soluție de identificare transferabilă, de mare durabilitate și putere adezivă. Glisați-le pe cabluri înainte de terminații. După terminația cablului, glisați etichetele tubulare în poziția corespunzătoare și fixați-le prin contracție termică. Orice imprimantă mobilă Brady poate imprima o selecție de etichete tubulare de calitate, în diverse culori, zero halogen, rezistente la carburanți sau temperaturi ridicate, pentru a corespunde unor cerințe și standarde specifice.

5997_bmp21-plus-app-003

Nu uitați de componente!

Brady furnizează, de asemenea, soluții de identificare imprimabile la fața locului pentru componente, precum eticheta de înlocuire a plăcuțelor gravate, fabricată din spumă de polietilenă și poliester laminat. Aceasta oferă un profil ridicat similar cu o plăcuță gravată, dar la costuri mult mai reduse și cu o flexibilitate sporită semnificativ.

La fața locului și la cerere

Sunt multe metode de a obține soluțiile de identificare de care aveți nevoie, dar cea mai flexibilă este imprimarea etichetelor proprii la fața locului și la cerere. Imprimantele portabile moderne de etichete, cum ar fi imprimantele de etichete BMP™21-PLUS și BMP™41 sau BMP™51 și BMP™53, se calibrează automat astfel încât puteți apela în mod simplu la toată gama de etichete versatile, inclusiv etichete continue și ștanțate, pentru a identifica orice cablu sau componentă cu mare ușurință.

Imprimantele mobile mai mari, cum ar fi modelul BMP™71, imprimă chiar și etichete personalizate și o mare diversitate de etichete circulare, cu înfășurare, etichete steag, etichete de marcare și pentru componente, pentru flexibilitate maximă.

Cu o imprimantă Brady de calitate și câteva cartușe din soluțiile preferate de identificare durabilă, identificarea cablurilor și a componentelor este simplă și vă pregătește instalația pentru actualizarea sau întreținerea rapidă în viitor.

www.bradycorp.com.

Share