Tendințe la Târgul de design de la Milano – tehnologia LED este utilizată pentru partiționarea spațiilor de birouri prin lumină, fără pereți despărțitori

2015 a fost declarat de către UNESCO Anul Luminii, sincronizare perfectă cu ediția Euroluce 2015, parte din expoziția anuală ISaloni Milano, cel mai important târg de design din lume. Tehnologia LED s-a aflat în centrul atenției, toți editorii de design și producătorii prezentând exclusiv soluții și corpuri de iluminat cu tehnologie LED.

Read more

A apărut Normativul P118/3 – 2013 privind securitatea la incendiu a construcțiilor – Partea a III-a, Instalații de detectare, semnalizare și avertizare incendiu

P118/3 -2013 cuprinde prevederi obligatorii la proiectarea, executarea, punerea în funcțiune și exploatarea instalațiilor de detectare, semnalizare și avertizare a incendiilor din construcții, în scopul îndeplinirii cerinței esențiale a construcțiilor și de satisfacere a exigențelor de siguranță a utilizatorilor.

Read more

BRADY : Identificați orice cablu sau componentă

Ca profesionist în instalații, cunoașteți dificultățile ridicate de cablurile și componentele neidentificate. Etichetele de identificare profesioniste elimină aceste frustrări și vă sporesc eficiența activității. Cu o imprimantă portabilă Brady puteți tipări orice etichetă de care aveți nevoie la fața locului în doar câteva secunde, inclusiv etichete ștanțate și personalizate.

Read more