Soluții profesionale de alimentare cu energie pentru spații industriale și rezidențiale de la OBO Bettermann

„On hand. On task. On point “
HOVERCUB by OBO Bettermann

Spațiile industriale moderne cât și spațiile de birouri sau locuințe private necesită soluții de ultimă generație care să garanteze desfășurarea facilă a tuturor operațiunilor și activităților din interiorul acestora.
OBO Bettermann cu un portofoliu vast de produse electrice și nu numai, surprinde ca de fiecare dată punând la dispoziția clienților săi instrumente de lucru de ultimă generație, sisteme inovatoare, ce au drept scop facilitarea transmiterii de date.
Cu destinația spații industriale, cu un design modern, creat special pentru o mai bună și simplă alimentare cu energie a stațiilor de lucru în uzinele de producție și ateliere,
produsele compacte HoverCube de tipul VH și VHF, cablurile și furtunurile deranjante sunt de domeniul trecutului.
Distribuitoarele suspendate HoverCube de tipul VH și VHF , cu design compact, pot fi suspendate de tavan și poziționate liber în încăpere. Astfel, ele facilitează munca sigură și eficientă la orice stație de lucru. Sigure, robuste, flexibile, certificate și aprobate internațional, distribuitoarele HoverCube dispun de carcase confecționate din poliamidă extrem de rezistentă la impact și oferă puncte de instalare pentru până la opt aparate pentru instalații. Astfel, produsele HoverCube facilitează racordarea mediilor de lucru în mod direct și sigur la stația de lucru. Suspendarea se poate realiza, la alegere, fix, cu ajutorul unui lanț sau al unui arc, sau ergonomic, cu ajutorul instrumentului de poziționare.

 HoverCube VH

Distribuitorul de tip VH este utilizat în mediul de lucru normal, cum ar fi domeniile de producție și montaj sau în fabricile de automobile. Pentru aplicațiile necesare, punem la dispoziție, pe lângă HoverCube, care poate fi echipat, în funcție de preferințe, pentru patru (tip VH4) și opt (tip VH8) aparate terminale, și o gamă largă de dispozitive HoverCube prefabricate pentru aplicații standard, cu sau fără racorduri de aer comprimat. Prizele sunt cablate în prealabil la nivelul carcaselor și testate. Racordul cablurilor se realizează simplu și rapid cu ajutorul unor cleme de înșurubare deja pregătite.

HoverCube VHF

În domeniile de lucru precum brutăriile, bucătăriile de mare capacitate, abatoarele sau laboratoarele trebuie respectate cerințe speciale privind alimentarea cu energie electrică. HoverCube VHF8 este conceput în mod special pentru utilizarea în zone umede. În stare nefolosită, design-ul carcasei, precum și aparatele terminale furnizate asigură un grad de protecție IP44 (protecție împotriva stropilor de apă).
Prin montarea unor dispozitive de protecție cu până la patru poli, stațiile de lucru pot fi asigurate descentralizat în mod corespunzător. Oferim produsele HoverCube VHF drept carcase goale pentru opt aparate pentru instalații. Carcasele goale sunt disponibile în execuții cu și fără racorduri de aer comprimat.

Coloanele de alimentare industriale

Coloanele noastre de alimentare industrială furnizează conexiuni de energie, date și aer comprimat într-o formă compactă și robustă. Acest lucru face schimbări în locație, de exemplu atunci când se adaptează procesele de producție, în special rapid și ușor. Asamblarea acestor coloane poate fi ușor adaptată la noile cerințe datorită structurii modulare.
Profilul de bază ISS este pe deplin compatibil cu sistemul modular articol MB, care este bine cunoscut în ingineria mașinilor și a instalațiilor. Coloanele industriale se livrează cu lungimi de 4 sau 6 metri în funcție de aplicație.
Coloanele industriale ISS pot fi echipate cu aproape toate sistemele standard comune. Deschiderea sistemului cu lățimea de 76,5 mm este pregătită pentru instalarea întrerupătoarelor și prizelor schuko cât și a prizelor CEE 16A / 32A, voce-date sau aparatajului montaj pe șină DIN. Coloana ISS160160 permite cu ajutorul șinei canelate prezentă pe toate fețele, instalarea de ecrane, tastaturi, dispozitive de măsurare, transmisie și recepție, țevi fixe sau flexibile pentru aer comprimat sau gaze cu blocuri glisante de articole. Nu în ultimul rând sistemele de paturi sau poduri de cabluri pot fi ușor dar în același timp ferm conectate la coloană utilizând consolele potrivite.

Coloane de aparate pentru birouri

Pentru spațiile de birouri și locuințeprivate OBO Bettermann vă poate asigura aceeași alimentare facilă cu energie fără deranj.
Beneficiind de un design modern, de data aceasta cunoscute fiind sub denumirea de coloane de instalații, acestea ne asigură transmiterea datelor fără bătaie de cap.
Ca întotdeauna, OBO poate oferi soluții practice și flexibile pentru aproape orice problemă atunci când planifică sisteme perfecte de aprovizionare la locul de muncă.
Când este nevoie ca spațiul de lucru să fie ordonat și sigur, dar să rămână în același timp și mobil, atunci coloanele de instalații de la OBO Bettermann sunt soluția ideală. Subțiri, flexibile și rapid de montat – sistemele de coloane de instalații de la OBO sunt, de asemenea, ideale pentru locuri de muncă temporare și schimbări rapide de utilizare, de exemplu în birouri și clădiri administrative, dar și în zonele de prelucrare a magazinelor și în sălile de producție.
Echipate cu prize, comutatoare și cu sisteme Modul 45, aceste coloane vă pot furniza, în mod opțional, iluminat la locul de muncă. Alimentarea în stâlpii disponibili în lungimile standard cuprinse între 2.300 mm și 3.950 mm este garantată. Când sunt poziționate între podea și tavan, coloanele de instalații permit o alimentare confortabilă la locul de muncă. Fixarea cu ajutorul unui dispozitiv de prindere permite deplasarea fără urme a coloanei – fără deteriorarea tavanelor sau pardoselilor.
Clienții OBO pot alege dintre cele două materiale de bază, tablă de oțel sau aluminiu, precum și un număr de 7 coloane de instalații pentru pardoseală sau 10 coloane de instalații pardoseală-tavan cu profiluri diferite în diferite modele.
Instalarea necomplicată a sistemului, indiferent de alegere, este datorată faptului că acestea pot fi echipate cu comutatoare, prize și conexiuni de date din gamele de produse convenționale și, de asemenea, cu sistemele Modul 45 proprii ale OBO.
Pentru pardoseli false, coloanele de instalații reprezintă soluția ideală pentru o aprovizionare sigură și elegantă aproape de birou. Acestea pot fi montate liber pe sau sub birou și facilitează accesul rapid la energie și date.

Înălțimile standard de alimentare de la 250 mm la 680 mm asigură suficient spațiu pentru a accepta dispozitivele de comutare și conectare necesare. Mai multe detalii despre produsele OBO Bettermann puteți afla accesând site-ul: www.obo.ro.

 

Share