Metatools – Topdealer Ridgid la nivel national

Mai mult de 150.000 de euro. Aceasta este rulajul pe care il genereaza Metatools Ploiesti exclusiv din vanzarea de scule, echipamente de videoinspectie si de taiere marca Ridgid.

Cel mai mare distribuitor de produse Ridge Tool din tara, Metatools Ploiesti este o companie careia criza i-a priit. Si  i-a adus o crestere a business-ului de peste 50%, de la 2,6 milioane de euro in 2009 la 4 milioane in 2010.

“Criza ne-a obligat sa ne regrupam si sa ne adaptam mai bine schimbarilor pietei”, spune Mircea Androne, Directorul Comercial Metatools. “Ne-am consolidat relatiile cu furnizorii, dar am cautat si sa ne extindem oferta de produse. De altfel,  parteneriatul cu Ridge Tool a inceput in 2008. Atunci am devenit distribuitor autorizat RIDGID”, adauga Androne. In 2010, Metatools a obtinut certificatul de excelenta in calitate de  top dealer  Ridgid la nivel national.

Pentru Ridge Tool, „Metatools este un partener strategic pe piata din Romania, alaturi de care putem sa derulam proiecte cu utilizatori finali importanti pe termen lung. Este una din firmele cu care impartasim aceeasi viziune in ceea ce priveste dezvoltarea segmentului de piata industrial”, considera Camil Aliman, Area Manager Ridge Tool pe Romania si Ungaria.

Cu 36 de angajati si cu o cifra de afaceri de 4 milioane de euro in 2010, Metatools are obiective indraznete. Compania va continua investitiile in echipamente si spatii de lucru. “Pana la sfarsitul anului, peste 250.000 de euro vor merge in extinderea cu 300 mp a showroom-ului din Ploiesti”, marturiseste Mircea Androne

S.C. METATOOLS S.R.L. Ploiesti face parte din grupul de firme TRITON Constanța.

Infiintata in 2001, compania distribuie echipamente si utilaje tehnologice cu specific  industrial si de  constructii. Firmele din grupul TRITON Constanța au peste 200 de angajati si opereaza in județele: Braila, Constanta, Prahova, Galati, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Buzau, Dambovita si Bucuresti.

Din 2007, Metatools detine certificarea sistemului de management al calitatii, al mediului si al sanatatii

si securitatii in munca, in conformitate cu standardele de referinta ISO9001:2000, ISO14001:2004 si OHSAS18001.

Share