VIVARES ZIGBEE – CONEXIUNE FĂRĂ FIR, MODERN ȘI FLEXIBIL

VIVARES ZIGBEE este soluția ideală dacă nu puteți realiza prea multe modificări structurale ale cladirii și / sau căutați flexibilitate în configurarea încăperilor

Sistemul VIVARES Zigbee fără fir este ideal pentru modernizarea clădirilor existente în care cablarea nu este o opțiune. Atunci când o clădire nu are tavan decorativ sau este de importanță istorică și nu poate suferi modificări, aveți nevoie de produse care funcționează fără linii de cabluri suplimentare de control. Sistemul VIVARES Zigbee este alegerea perfectă și în situațiile în care intensitatea luminii trebuie să se schimbe mai des, deoarece sistemul este ușor de configurat si adaptat.


LEDVANCE oferă o serie de corpuri de iluminat LED compatibile și componentele necesare, care permit sistemului VIVARES Zigbee să realizeze controlul intensitatii uminii cu economie de energie. Opțional, sistemul poate fi conectat la o conexiune cloud pentru a genera rapoarte de întreținere și de consum de energie. Mai sus este exemplificat schematic sistemul VIVARES Zigbee într-o clădire. Panourile LED, aparatele LED Downlight, aparatele de iluminat tip LED și senzorii sunt conectati, fără fir, la unitatea controller VIVARES Zigbee.

Sistemul VIVARES Zigbee – funcționalitate, instalare și operare
Elementul cheie al sistemului VIVARES LEDVANCE Zigbee este unitatea controller. Sistemul de control al luminii VIVARES Zigbee comunică fără fir cu până la 200 de dispozitive Zigbee prin utilizarea unui controller Zigbee 3.0. Dispozitivele pot fi: corpuri de iluminat care comunica Zigbee, senzorii, panoul de comandă și un convertor Zigbee DALI pentru integrare suplimentară de corpuri de iluminat cu protocol DALI-2.

Aplicațiile de iluminat variază de la proiecte mici până la soluții complete, care pot cuprinde și spoturi încastrate în pardoseală. Chiar și după punerea în funcțiune a sistemului de iluminat, extinderea sistemului de control al luminii VIVARES Zigbee cu componente suplimentare nu este o problemă. Sistemul de control al luminii și componentele sale sunt ușor de configurat și de comandat prin intermediul portalului VIVARES. De asemenea, poate fi și actualizat de la distanță folosind portalul VIVARES. Noile caracteristici software sunt integrate în timp real în sistem prin actualizări online. Și nu este nevoie de conexiune la internet pentru punere în funcțiune și exploatare.
Portalul VIVARES Zigbee
Portalul VIVARES Zigbee este instrumentul central pentru planificarea, configurarea, instalarea și întreținerea proiectului de iluminare conectat inteligent într-un mod ușor și intuitiv de utilizat. Portalul VIVARES poate fi utilizat ca aplicație pe dispozitive mobile (iOS / Android) și ca soluție web pe PC-uri. Nu este nevoie de un software special pentru versiunea PC.
Pentru varianta online: Videoclipul de instalare VIVARES Zigbee (youtu.be/kt4A-6iujvg) arată cât de ușoară este punerea în funcțiune a componentelor sistemului.

Opțiuni de viitor
Datorită optiunii sale de gateway, unitatea controller oferă și posibilitatea de a utiliza serviciile Cloud LEDVANCE VIVARES pentru a genera rapoarte de întreținere și de consum de energie.

Ușor și comod: punerea în funcțiune în 5 pași
1. Vă înregistrați în portalul VIVARES și descărcați aplicația
2. Configurați încăperile, setările și dispozitivele dorite
3. Conectați componentele sistemului de control și corpurile de iluminat
4. Pentru a integra dispozitivele în sistem, pur și simplu se scanează codul QR al produselor folosind aplicația
5. Transferați configurația către controller și rețeaua este instalată automat.

VIVARES Zigbee și iluminatul centrat pe om (HCL)
VIVARES Zigbee poate fi utilizat și ca sistem HCL. În combinație cu corpurile de iluminat LEDVANCE BIOLUX HCL, unitatea controller VIVARES Zigbee reglează în mod dinamic iluminatul la schimbările naturale ale luminii din timpul zilei.
www.ledvance.com

Share