NOUL LOC PREFERAT AL CLĂDIRILOR: WWW.GE-SHOP.RO

GREEN ELECTRIC CITY își diversifică portofoliul! Noul membru vine să completeze gama deja diversificată de activități a companiei. Scopul acestui membru este să răspundă nevoilor din piață pe un segment al acesteia rămas neacoperit la nivel profesional. Acesta este reprezentat de o platformă de achiziții online numită ge-shop.ro. Noutatea acestei platforme este reprezentată de capacitatea de achiziție a mai multor familii de echipamente provenite de la o serie de furnizori de top din piața europeană.
Partenerii noștri pe această platformă sunt, pentru început: Gewiss, Legrand, Schneider Electric, Somfy, Finder, Lunos, Trivum.
Platforma www.ge-shop.ro pune la dispoziția clienților toate caracteristicile moderne ale unei platforme de achiziții online. Noutatea adusă pe piață este opțiunea clienților de achiziție a produselor, dar și a serviciilor de instalare și configurare necesare pe tot teritoriul țării.
Platforma ge-shop.ro urmărește o gamă mare de sisteme plecând de la sistemele smart home simple, sisteme de clădiri inteligente bazate pe tehnologia KNX, stații de încărcare autovehicule, sisteme de sonorizare și terminând cu o categorie de sisteme de ventilație descentralizată cu recuperare  de căldură. Prin intermediul ge-shop.ro, clienții pot accesa toată gama de servicii oferite de Green Electric City:

  • consultanță și proiectare;
  • montaj și configurare echipamente;
  • punere în funcțiune sisteme complexe;
  • servicii de reparații și mentenanță.

O caracteristică principală este interacțiunea directă cu clientul și în acest scop ge-shop.ro oferă o multitudine de canale de comunicare directă cu personal instruit pentru toată gama de soluții și servicii disponibile. Interacțiunea se poate desfășura atât telefonic, cât și prin intermediul serviciului de chat disponibil, dar și prin e-mail sau întâlniri directe la showroom-ul amplasat în Vasile Lascăr 178, București.
În completarea platformei ge-shop.ro vom lansa o campanie de prezentare detaliată a tuturor produselor din portofoliul nostru prin intermediul canalului de Youtube  ge-shop.ro

În tot acest timp, vă invităm să beneficiați de profesionalismul și promptitudinea de care dăm dovadă pe segmentele deja consacrate ale activității noastre.

Rămâneți conectați!

www.green-electric.ro
www.wireeo.com
www.ge-shop.ro

Share