AL8000: serie de motoare liniare de înaltă performanță de calitate Made in Germany

Motoarele liniare dinamice pot oferi un design flexibil, modular.
Datorită vastei experiențe în dezvoltarea servomotoarelor rotative, Beckhoff a adăugat un produs inovator în portofoliu în zona tehnologiei drive. Această nouă generație de motoare liniare modulare, de înaltă
performanță, a fost dezvoltată în colaborare cu Fertig Motors, subsidiarul Beckhoff aflat în creștere.

Datorită design-ului optimizat al produsului și al conceptului de miez modular, noua serie AL8000 de motoare liniare de la Beckhoff
ajunge să asigure o forță puternică de tracțiune în cele mai mici spații de montare.

Noua familie de produse AL8000 este bazată pe un design de sistem modular care constă în motoare liniare și plăci magnetice. Utilizatorii pot alege între trei dimensiuni: 50 mm (AL8x2x), 80 mm (AL8x4x) și 130 mm (AL8x6x). În plus, fiecare categorie oferă o gamă largă de tipuri diferite de motoare liniare în ceea ce privește lungimea totală și tipul de aerisire și răcire. Portofoliul standard de produse conține astfel un total de 28 de tipuri de motoare liniare diferite pentru implementarea unor axe liniare puternice și foarte dinamice care să fie potrivite unor cerințe specifice ale unor aplicații. În funcție de dimensiunea motorului liniar,forțe de la 120 până la 6,750 N sunt posibile, precum și viteze maxime de până la 12 m/s.
La fel ca și deja cunoscutele servomotoare rotative AM8000, gamade motoare liniare AL8000 este complet dezvoltată și produsă în Germania. Un nivel constant ridicat alcalității producției este astfel garantat precum și o disponibilitate mare și lanțuri de aprovizionare scurte pentru realizarea unor aplicații durabile și sigure cu tehnologie pentru motoare liniare. Alte avantaje sunt reprezentate de serviciile remarcabile și suportul care asigură îndeplinirea rapidă și flexibilă a cerințelor clienților.
În menținerea principiului sistemului modular, întreaga parte de miez a motorului liniar este compusă din segmente individuale, identice.
Această construcție este favorabilă din punct de vedere al producției: în funcție de modelul comandat, procesul de producție poate fi adaptat rapid și ușor pentru a acomoda numărul necesar de segmente.
Un alt avantaj este structura precis simetrică a motoarelor liniare. Există intervale uniforme între găurile de montare ale motoarelor la întreaga serie AL8000. Datorită acestui fapt, este mai ușor pentru constructorii de mașini să realizeze ansamblele mobile și să asigure o forță și o distribuire constantă de temperatură în cadrul motorului fără puncte critice de supraîncălzire.

Text and picture:
www.beckhoff.com/press/pr172020

www.kreatron.ro

office@kreatron.ro

Share