Produse electrice Panasonic

Panasonic Corporation a fost cunoscut în trecut ca și Matsushita Electric Industrial Co., Ltd, este un brand internațional de aparate electronice cu sediul în Kadoma, Osaka, Japonia. Compania a fost fondată în 1918 iar în prezent Panasonic este printre cele mai mari companii de electronice din Japonia, concurând cu Sony, Hitachi, Toshiba sau Canon. Pe lângă electronice, Panasonic oferă de altfel produse non-electronice și servicii pentru renovarea locuințelor. Panasonic este de asemenea pe locul 4 în lume când vine vorba de cota pieței.

Panasonic a fost fondat în 1918 de către Konosuke Matsushita ca furnizor de socluri pentru lămpi duplex. În 1927 a început producția de lămpi pentru biciclete, primul produs a fost lansat sub numele brandului de National.
În timpul celui de-al doilea razboi mondial compania producea în fabrici în Japonia și alte părți ale Asiei componente electrice și aparate ca și candelabre, motoare, aparate de călcat, echipamente wireless și primul său aspirator.
În 1961, Konosuke Matsushita a plecat în Statele Unite ale Americii cu scopul de a întâlni diferiți furnizori americani. Compania a început să producă televizoare pentru SUA. sub numele de Panasonic, iar în 1979 și-a extins brandul și în Europa.
Panasonic se află în prezent pe locul 1 pe piaţa de profil din Asia şi domină pieţele din ţări precum: Taiwan, Coreea de Sud, Thailanda, Indonezia, Vietnam și India. Succesul de pe piaţa asiatică este urmat de cel din ţări că Ucraina şi Turcia, unde, de asemenea, ocupă primul loc pe piaţa de profil. Alegerea României pentru lansarea noului segment de produse în Europa s-a realizat ca urmare a preluării de către Panasonic a companiei turcești Viko Electrik în anul 2014. Gamele de aparataj Pacific, Karre Plus, Arkedia Slim, prelungitoarele X-Tendia, cutiile de siguranță au fost lansate pentru prima dată în Europa în țara noastră prin Spot Vision Electric & Lighting. În 2018 la aniversarea celor 100 de ani de existentă, Panasonic lansează sloganul: O viaţă mai bună, o lume mai bună!
Panasonic Life Solutions pregateste multe surprize pentru următorii ani.

Gama de aparataj aparent monobloc Pacific IP54
O gamă completă ce asigură necesarul de aparataj electric cu montaj aparent în sectoarele: comercial, industrial și rezidențial: atât independente (întrerupătoare/prize) cât și sub formă de ansamblu (întrerupător + priză) cu montaj vertical sau orizontal.
Cu un indice de protecție IP54; culori disponibile: alb și gri, ele oferă un spațiu intern mare alocat pentru montarea cu ușurință a cablurilor. Tensiunea nominală este de 250V, curentul nominal 10A pentru întrerupătoare respectiv 16A pentru prize, acestea sunt prevăzute cu protecție pentru împământare, conexiunea se face rapid cu ajutorul șuruburilor. Garnitura dublă asigură o izolare perfectă și o utilizare îndelungată. Pentru închiderea și deschiderea clapetelor sunt utilizate arcuri de oțel.
Gama Pacific deține sistem brevetat, care permite asamblarea cablurilor din punctul cel mai apropiat al peretelui și fără îndoire. Material termoplastic armat cu fibre de sticlă care asigură rezistență la impact mare și rezistență la mediul chimic și termic.


Pacific IP54 înseamnă calitate superioară care se încadrează în normele europene de siguranță și protecție a mediului înconjurator.

Prelungitoarele Panasonic X-tendia
Lansate pentru prima dată pe piața din Europa în România în vara anului 2015, au fost gândite să acopere o gamă cât mai largă de utilizări. În culori disponibile alb și negru, cu grupuri de prize de 2 -3 – 4 – 5 si 6 posturi și în variantă cu cablu electric de 1,5m – 2m – 3m – 4m si 5 metri sau fară, utilizatorul are astfel libertatea de a-si adapta lungimea firului la nevoile sale. Pentru confortul și siguranța utilizatorilor acestea sunt în variantă simplă sau dotate cu un întrerupator LED ce poate întrerupe alimentarea prizelor la nevoie dar și cu protecție pentru copii. Suportul special de prindere este un accesoriu pentru o utilizare sigură și confortabilă atât la birou cât și în șantiere, ateliere sau acasă pentru ca acesta poate fi fixat sau agățat pe orice suprafată. Tensiunea de alimentare 250V, curent nominal 16A, putere maximă 3500W, cablu flexibil 3×1.5mmp.

Distribuitor oficial pentru aparataj electric Panasonic în România este SpotVision Electric & Lighting
www.spotvision-electric.ro

Share