Reportaj la IEAS 2012

COELCO TRADE la IEAS 2012

COELCO TRADE, membră a grupului german LAPP KABEL, a prezentat la ediția din acest an a expoziției IEAS, desfășurată la Palatul Parlamentului din București între 11 și 14 septembrie, o gamă variată de cabluri flexibile pentru uz industrial și pentru aplicații speciale, cum ar fi industria fotovoltaică, precum și numeroase accesorii. Toate aceste produse sunt conforme cu standardele europene cele mai ridicate, produsele oferite de Coelco fiind de altfel caracterizate permanent de o calitate ridicată.

Stand COELCO TRADE la IEAS 2012
Stand COELCO TRADE la IEAS 2012

COELCO TRADE a organizat în cadrul Congresului de Energie Echipamente Electrice – CEEER 2012 – desfășurat în paralel cu IEAS, și o prezentare a celor mai performante produse ale firmei germane Lapp Kabel, unul din marii furnizori mondiali de cabluri, conductoare, conectori industriali și accesorii pentru toate tipurile de cabluri disponibile din industria auto, instalațiile electrice, automatizări, industria chimică, alimentară, famaceutică.

Printre produsele prezentate s-au numărat și presetupele din gama SKINTOP MS-M BRUSH, destinate conectării la potențialul pământului a ecranului cablurilor pentru obținerea performanțelor EMC maxime; disponibilă și în varianta pentru mediu Ex.

Gradul de protecție IP ridicat (IP 68), sigilarea sigură, rapidă dar în același timp și foarte ușoară, face din gama SKINTOP MS-M o gamă de top.

Realizate din materiale de cea mai bună calitate (bronz  nichelat, poliamidă specială, elastomeri speciali), cu un design deosebit și inovator, această gamă de presetupe este o dovadă clară a nivelului tehnic ridicat al produselor Lapp Kabel, oferite pieței românești de COELCO TRADE,  membră a grupului LAPP de aproape un an.

Schneider Electric la IEAS 2012

Nivel tehnic ridicat al firmelor europene
Firmele europene de prestigiu se disting prin nivelul tehnic ridicat al exponatelor, datorat permanentelor inovații tehnologice. Gama de produse destinată distribuției electrice de joasă tensiune în clădiri, Acti9 de la Schneider Electric este un astfel de exemplu, care stabilește noi standarde de performanță în domeniu.

Stand Schneider Electric la IEAS 2012
Stand Schneider Electric la IEAS 2012

Standul Schneider Electric de la IEAS 2012 a expus produse pentru creșterea eficienței energetice în clădiri, soluții pentru energii regenerabile și platforme complete pentru linii automate de procesare în industria prelucrătoare.

OBO Bettermann la IEAS 2012

Paturi de cabluri, doze de pardoseală, treceri antifoc, paratrăsnete și accesoriile aferente, toate aceste produse au fost expuse de firma germană OBO Bettermann la IEAS 2012.

Stand OBO Bettermann la IEAS 2012
Stand OBO Bettermann la IEAS 2012

Phoenix Contact la IEAS 2012

În impresionantul stand Phoenix Contact am putut găsi cea mai diversificată gamă de elemente de conectare și accesorii pentru cabluri, necesare echipării tablourilor electrice dar și tuturor tipurilor de instalații electrice de joasă tensiune.

Stand Phoenix Contact la IEAS 2012
Stand Phoenix Contact la IEAS 2012

Cabur la IEAS 2012

Firma italiană Cabur a expus una din cele mai performante imprimante de etichetare a cablurilor electrice ca și un tip de cleme terminale dispuse în module detașabile. Sursele de tensiune continuă ca și clemele șir pentru numeroase tipuri de aplicații speciale, cum sunt cel din domeniul fotovoltaic, au fost de asemenea expuse.

Stand Cabur la IEAS 2012
Stand Cabur la IEAS 2012

Rittal la IEAS 2012

Rittal a expus la IEAS 2012 dulapuri și tablouri electrice pentru cele mai diverse aplicații. Sistemul oferit de Rittal este de altfel caracterizat de o fiabilitate extrem de ridicată, conformă cu cele mai exigente cerințe ale clienților, fie că este vorba de aplicații de joasă tensiune sau din domeniul IT.

Stand Rittal la IEAS 2012
Stand Rittal la IEAS 2012

TECH-CON Industry la IEAS 2012

O ofertă completă pentru domeniul electric dar și al acționărilor hidraulice și pneumatice face din TECH-CON unul din furnizorii extrem de apreciați și cunoscuți de pe piața noastră. Aparatajul, echipamentele și accesoriile distribuite de TECH-CON provin de la numeroși furnizori de primă mărime din Europa și Asia și permit buna funcționare a utilajelor din orice tip de hală industrială.

Stand TECH-CON Industry la IEAS 2012
Stand TECH-CON Industry la IEAS 2012

EATON ELECTRIC la IEAS 2012

EATON ELECTRIC a expus Smart Wire /DT TM, un sistem de comunicație cu costuri minime pentru comutatoare/întrerupătoare. Aceasta este cea mai simplă soluție de conectare pentru comenzi și control. Se poate da comanda de acționare și prin SMS-uri trimise de pe un telefon celular și se poate citi și starea elementului de execuție.

Stand EATON ELECTRIC la IEAS 2012
Stand EATON ELECTRIC la IEAS 2012

Zyraxes la IEAS 2012

Grupul electrogen mobil superinsonorizat cu o putere de 20 kVA și cu un nivel de zgomot de 56 dB, expus de firma Zyraxes la IEAS 2012, a atras vizitatorii interesați de continuitatea alimentării cu energie electrică.

ziraxes1
Stand Zyraxes la IEAS 2012

Share