MEGGER DPM1clampmetru digital de putere

Noul tester tip clește Megger

DPM1000 combină funcționalitatea unui analizor de energie electrică, a unui multimetru digital tip clește și a unui data logger într-un aparat de măsură ușor de utilizat. Un ecran LCD mare cu iluminare afișează în mod clar toate măsurătorile care se activează la atingerea unui buton sau când rotiți selectorul de funcții.
DPM1000 poate măsura curenți de până la 1.000Aca/cc prin prinderea fălcilor în jurul conductorului corespunzător, în timp ce tensiunile de până la 1.000Vca/cc pot fi măsurate cu ajutorul cablurilor de test furnizate, iar unde trebuie efectuate teste de putere, ambele măsurători de mai sus sunt efectuate simultan. Pe lângă tensiune, curent, rezistență, continuitate și test diodă sunt afișați toți parametrii legați de energie, inclusiv consumul de energie, frecvența, distorsiunea armonică totală THD, factorul de distorsiune, curentul de pornire și capacitatea. Dispune de autoscalare și are indicator de succesiune a fazelor. DPM1000 măsoară puterea activă monofazată și trifazată și factorul de putere, conținutul armonic al semnalului cu afișare
până la armonica 25. Temperatura poate fi măsurată până la 1.000°C folosind sonda de tip termocuplu inclusă în pachet.
DCM1000 este potrivit pentru măsurarea calității tensiunii de alimentare și aplicațiile legate de instalarea, întreținerea și repararea instalațiilor și echipamentelor utilizate în electronica de putere și energetică.
Clampmetrul are o lanternă internă care se aprinde în timpul funcționării în mod clește ampermetric și la detectarea automată a tensiunii fără contact pentru identificarea circuitelor aflate sub tensiune.
DPM1000 poate fi utilizat și ca data logger, adică pentru a efectua înregistrarea datelor în memoria sa internă
nevolatilă. Puteți înregistra maxim 9.999 de citiri/înregistrări în timpul măsurătorii, pe care să le descărcați apoi pentru a construi grafice și elibera rapoarte. Rata de înregistrare poate fi setată de la 1s la 600s.
Clampmetrul de putere utilizează comunicația wireless Bluetooth v4.0 pentru a transfera datele în timp real către Aplicația Megger Link™, disponibilă gratuit pentru dispozitive de tip smart, atât pentru iOS, cât și pentru Android. Distanța de comunicare în aer liber este de aproximativ 10m.
DPM1000 oferă un grad de siguranță în funcționare CATIV 600V și este furnizat cu cabluri de test și sondă de temperatura tip termocuplu, toate găzduite într-o geantă de transport robustă, de dimensiuni mari.

Megger SebaKMT – Seba Dynatronic GmbH Reprezentanță în România ro.megger.com info.ro@megger.com

Share