IP54, IP65 și IP67 – surse de alimentare industriale FIEPOS

Sursele de alimentare descentralizate FIEPOS cu clase înalte de protecție IP54, IP65 sau IP67 au fost dezvoltate pentru o utilizare industrială flexibilă

Nevoia de sisteme flexible și modulare modifică planificarea și construirea de mașini și sisteme. Descentralizarea componentelor de sistem s-a dovedit a fi un factor important pentru succes. Ușurează și face mai rapidă planificarea sistemelor, simplifică mentenanța și facilitează expansiunea sistemului. În plus, dulapurile de comandă-control pot fi înlocuite cu versiuni mai mici sau chiar dezmembrate complet.
Cu FIEPOS, prescurtarea de la FIEld POwer Supply, PULS prezintă un nou tip de sursă de alimentare care a fost dezvoltată special pentru acest mediu: o sursă de alimentare industrială cu clasă de protecție IP54, IP65 sau IP67 care este disponibilă imediat, ușor de instalat și suficient de flexibilă pentru a se conforma diverselor cerințe de automatizare modulară a unei fabrici.
Pe scurt, sursele de alimentare industriale PULS sunt alternativa pentru o sursă de alimentare în tablourile de comandă-control centrale, tabloul de control descentralizat din teren sau pentru o soluție personalizată clientului.

Până acum – Design obișnuit de sistem cu sursă de alimentare IP20 centrală

Alimentarea centralizată a echipamentelor periferice necesită cablaje lungi cu o secțiune transversală mare.
Datorită pierderilor de curent cauzate de cablurile lungi, sursa de alimentare trebuie să fie supradimensionată.

Nou – Design modular de sistem cu surse de alimentare IP54, IP65 sau IP67

Sursele de alimentare industriale FIEPOS sunt perfecte pentru alimentarea aplicațiilor mari într-un mod descentralizat, eficient și flexibil.
Acest lucru permite structurarea modulară a sistemului precum și o extindere eficientă, întreținere și adaptare a componentelor individuale ale sistemului.
Seria Basic
Seria FIEPOS Basic oferă o ieșire de cc și este disponibilă cu o putere de 300W sau 500W. Sursele de alimentare industriale IP54, IP65 și IP67 sunt ideale pentru alimentarea descentralizată a sistemelor monofazate sau trifazate și a mașinilor.
Sursele pot fi conectate cu ușurință în paralel, de exemplu pentru a crește performanța totală sau pentru a realiza un sistem de redundanță sigur.
Seria eFused
Sursele de alimentare industriale ale seriei FIEPOS eFused au până la patru ieșiri cu limitare de curent. Aceste echipamente fac mai ușoară implementarea distribuției selective a curentului, protejarea și monitorizarea directă în teren. Seria eFused este o sursă cu fuzibil, redusă ca și gabarit. Este o alternativă reală pentru o sursă de alimentare cu modul electronic de protecție extern.

 

Detalii și contact: office@kreatron.ro www.kreatron.ro

Share