HELUKABEL®, soluții destinate industriei Oil & Gas

HELUKABEL este unul dintre cei mai importanți producători de cabluri, cu un portofoliu bogat de produse menite să satisfacă nevoile pentru majoritatea industriilor din țara noastră. Una dintre cele mai importante, se regăsește în industria chimică sau de petrol și gaze, pentru care inginerii noștri din departamentul tehnic, ce dețin mulți ani de experiență și un know-how bine definit în acest domeniu, au reușit să găsească și pentru această industrie cele mai inovative și complexe soluții.

Soluțiile HELUKABEL oferă performanțe fiabile și un transfer de energie în condiții dure, precum cele întâlnite în industria chimică sau petrol și gaze. Linia noastră extinsă de cabluri, accesorii pentru cabluri, conectori industriali sau presetupe încorporează o construcție solidă, o izolație perfectă, astfel încât să poată rezista la numeroasele rigori ale sondelor de foraj, rezistență la ulei și substanțe chimice, temperaturi ridicate, coroziune, radiații UV, dar și rezistență sporită la impact.
Cablurile utilizate în zone cu risc crescut de explozie trebuie să îndeplinească standarde stricte și să ofere calitate și fiabilitate fără
compromisuri. Prin urmare, HELUKABEL a creat o gamă de cabluri, utilizate în zone potențial explozive, datorită cărora proiectanții, arhitecții și inginerii își pot pune în aplicare în mod liber planurile fără a se îngrijora de lungimea sau calitatea conexiunilor de cablu.
Cerințele pentru cablurile aflate în zonele cu pericol de explozie sunt extrem de stricte, de aceea ținem cont de cele mai mici detalii. În același timp, suntem conștienți de impactul proceselor de producție asupra mediului, prin urmare limităm emisia de poluanți și, unde este posibil, chiar eliminând-o complet.
Cablurile noastre sunt rezistente nu numai la supratensiune și la temperaturi ridicate, ci și la deteriorări mecanice și substanțe chimice care ar putea duce la o explozie nedorită. Produsele noastre au o gamă largă de temperaturi de funcționare admise, ceea ce le face potrivite pentru diferite condiții.

HELUKABEL oferă o gamă de cabluri dedicate, concepute special pentru utilizarea în zone cu risc crescut de explozie, instalații de gaze, rafinării sau alte uzine care prelucrează produse inflamabile și materii prime. Printre cele mai importante produse pentru această industrie se fac remarcate cablurile de control destinate circuitelor intrinseci, cablurile de forță tip HELUKABEL® BS (5467 și 6724) și cablurile de instrumentație HELUDATA® EN-50288-7 care, în funcție de nevoile și solicitările necesare proiectelor, se împart în mai multe tipuri și categorii.
În cazul cablurilor de instrumentație, aceste produse sunt destinate pentru transmiterea semnalelor digitale și analogice în medii dure, fiind potrivite pentru instalarea fixă în locuri uscate sau umede, în exterior, dar și îngropate în pământ. Încă de la finalizarea producției, aceste cabluri sunt supuse unor teste precum rezistența la propagarea flăcării (IEC 60332-1-2), test de flacără pe mănunchiul de fire (IEC 60332-3-22 Cat. A), Halogen-free conform cu IEC 60754-1 (după caz), densitatea de fum conform cu IEC 61034-1+2 (după caz), rezistent în foc conform IEC 60331-21 (după caz), rezistență la ulei (IEC 60811-404) și radiații UV (ISO 4892-3 & UL 1581 sect. 1200). În continuare vă lăsăm să descoperiți câteva exemple din portofoliul nostru de produse:

Și pentru ca soluțiile să devină complete, HELUKABEL pune la dispoziția colaboratorilor săi următoarele produse complementare cablurilor folosite în industria Oil & Gas:

HELUKABEL ROMÂNIA promite să ofere aceeași abordare deschisă și orientată către nevoile partenerilor de afaceri, oferind produse inovatoare de ultimă generație, propune soluții complexe și răspunsuri prompte, se focusează pe rapiditatea livrărilor către clienți, pune la dispoziție training-uri și prezentări de calitate și promite o comunicare și o relaționare deschisă și transparentă cu partenerii de afaceri.
Vă rugăm să contactați specialiștii noștri pe adresa de e-mail office@helukabel.ro, aceștia fiind pregătiți să satisfacă cerințele dumneavoastră atât din punct de vedere tehnic, cât și comercial:

 

 

HELUKABEL ROMÂNIA SRL
Șos. de Centură, nr. 1D / 077040
Com. Chiajna, Jud. Ilfov / România
Tel.: +40.310.69.90.85
Fax: +40.310.69.92.11

www.helukabel.ro

 

Share