ELECTRIC ARENA – un altfel de dialog pe piața echipamentelor electrice

La prima ediție a evenimentului ELECTRIC ARENA au răspuns invitaței peste 500 de vizitatori – potențialii clienți și parteneri.

Philips, Gewiss, Schneider, OBO, Noark, Eaton, ABB, Finder, Assmann, Elmax, Kanlux, Courbi, Bachmann, Steinel, Scame, ICME, Vimar, Zumtobel au ținut prezentări interactive, unde au oferit detalii despre noi soluții profesionale, produse high-tech și direcțiile de dezvoltare din domeniu.

Într-o atmosferă electrizantă vizitatorii au putut testa ultimele noutății în domeniu, au putut afla direct de la sursă informații utile despre ultimele produse și tehnologii și, nu în ultimul rând, au putut socializa în zona special amenajată.

Ca și domenii de interes pentru public, se pot enumera următoarele: soluții variate pentru încărcarea mașinilor electrice, iluminat inteligent cu LED și aplicații pentru smart home / smart city, corpuri de iluminat de siguranță, corpuri de iluminat ANTIEX, aparataj electric profesional, sisteme de cablare structurată, cabluri și conductori electrici inclusiv cu rezistență la foc, trasee metalice sau din PVC pentru cabluri, sisteme de împământare și paratrăznet, scule electrice pentru instalatori, aparataj de joasă tensiune, aparataj industrial.

Misiunea Consolight este de a rămâne un partener de încredere și prima opțiune a clienților pe termen lung, oferind o gamă largă de produse, la cel mai bun raport calitate/preț. Produsele și serviciile oferite acoperă nevoile oricărui tip de client (rezidențial, terțiar, industrial), firma impunându-se pe piața de profil printr-o rețea națională de distribuție, având 13 filiale.

Tur virtual Consolight Arena 16-17 mai 2019

Share