Noua organizație „Honeywell Security and Fire”

Noua organizație „Honeywell Security and Fire”

Înființarea noii organizații „Honeywell Security and Fire” subliniază angajamentul nostru ferm în direcția dezvoltării tehnologiilor și a ofertei noastre de produse. Aceste entități de afaceri se îmbină armonios și datorită experienței lor îndelungate în livrarea unor soluții inovative pentru protecția vieții și bunurilor, fapt care le-a adus poziții de lideri ai domeniilor respective de activitate. Este important și faptul că liderii de vânzări de până acum ai HSG (Honeywell Security Group) și HFS (Honeywell Fire Safety) își vor continua activitatea, având – ca și până acum – drept punct focal succesul activității Dvs. Întrebările Dvs. sunt binevenite, putându-vă adresa în continuare direct persoanelor de contact cunoscute pentru problemele pe care le aveți.

Ne face plăcere să enumerăm câteva din beneficiile pe care vi le aduce această reorganizare:

  • Un portofoliu mai larg și mai robust de produse de primă clasă și de soluții interconectate pentru aplicații rezidențiale și comerciale.
  • Simplificarea modului de derulare a contactelor comerciale pe care le aveți cu noi.
  • Mai multe resurse și o concentrare mai mare asupra clienților în toate regiunile și piețele verticale.
  • Noi oportunități pentru clienți, datorate expertizei tehnice extinse în domeniile sistemelor integrate, a aplicațiilor software și a serviciilor.

Pe întreg parcursul procesului de integrare suntem determinați să asigurăm clienților noștri același nivel de robustețe și de calitate a produselor, serviciilor și al punctualității livrării, focalizându-ne totdată pe transparența informațiilor și utilizând un mod deschis de comunicare.

Suntem în curs de a stabili o nouă platformă comună de comunicare, specifică noii organizări. Până atunci însă, puteți găsi în continuare informațiile referitoare la produsele pentru sisteme de detectare a incediilor și alarmare vocală la hls-romania.com, iar pentru produsele din domeniul Security la www.security.honeywell.com/ee. Puteți de asemenea apela la persoana Dvs. de contact cunoscută pentru alte informații referitoare la soluțiile integrate pe care le puteți aplica în cadrul proiectelor derulate de Dvs.

Share