NEGRU MODERN – VALENA LIFE/ALLURE de la LEGRAND

Cunoscută ca o gamă inovatoare și atemporală, cu un design remarcabil, Valena Life/Allure oferă o notă distinctă fiecărei locuințe prin formele și detaliile unice ale produselor. Așadar, negrul devine noul alb într-un context contemporan cu tendințe spre progres și inovație. Cu forme discrete, ușor de utilizat și de integrat in orice stil, Valena Life/Allure reușește să satisfacă cele mai exigente nevoi ale clienților.
Utilizatorii au posibilitatea să-și exprime personalitatea, integrând-o totodată, cu ajutorul produselor Valena Life/Allure în casele lor. Fiecare locuință are astfel amprenta sa personală, creată cu produsele Valena Life/Allure.

Prezența discretă a culorii negre aduce o notă distinctă și se potrivește natural cu alte culori inspirate de metal sau lemn. Creează eleganță cu un material autentic. Înfrumusețează pereții cu accente de metal sau lemn autentic.

 

Mecanism Valena IN’MATIC
SIGUR,
FIABIL,
PERFORMANT

Gama Valena Life/Allure este echipată cu mecanismul In’Matic. Valena In’Matic este rezultatul multor ani de cercetări, studii de piață și teste reale pentru a face instalatea și întreținerea mai ușoare și mai confortabile, precum și pentru a optimiza performanța electrică.

 

Share