MAXPRO® ACCESS – Controlul accesului de generație următoare

Honeywell și-a extins capacitățile portofoliului său MAXPRO® Cloud prin lansarea panourilor de control al accesului MPA1 și MPA2 care oferă opțiuni de găzduire în cloud, web sau on-premise. MAXPRO Cloud este o soluție de securitate bazată pe cloud, concepută pentru întreprinderile mici și mijlocii cu mai multe
site-uri, care oferă securitate, siguranță eficientă și beneficii, reducând în același timp costurile IT și investițiile de viitor. MPA1 și MPA2 permit utilizatorilor să implementeze și să gestioneze în mod sigur și ușor sistemul de control al accesului plug-and-play oriunde există o conexiune Ethernet/Internet.

Controlerul alimentat MPA1 cu o singură ușă PoE este ușor de instalat, operat și întreținut, datorită designului său unic de instalare și aplicației sale dedicate Device Utility pentru punerea în funcțiune rapidă și ușoară. Poate fi fie încorporat, fie montat într-o carcasă compactă special concepută, inclusiv diagnosticarea LED-urilor de stare. MPA1 conectează până la două cititoare OSDP securizate, oferind securitate sporită.
Soluția MPA2 este un panou de control al accesului în cloud și autonom, pentru controlul accesului cu două uși. Include un controler cu două uși și un model licențiat cu patru uși. Un design ușor de utilizat (conectori push-in și abordarea RJ45 „Click ‘n Done“) îl face simplu de instalat, operat și întreținut. Conectează până la două cititoare OSDP securizate pe ușă, oferind securitate sporită.
MPA2 poate monitoriza, de asemenea, ieșiri suplimentare de incendiu, ieșiri de urgență, sirene sau controla luminile utilizând gama sa largă de intrări și ieșiri auxiliare disponibile.
Soluție MPA1:
– Soluție cloud cu o singură ușă;
– Accelerometru încorporat pentru protecție împotriva manipulării;
– Conexiune Plug & Play securizată Card-to-Cloud;
– Aplicație mobilă pentru punerea în funcțiune rapidă;
– Costuri reduse de cablare prin instalarea PoE Edge;
– Interfață web mai rapidă.
Soluție MPA2:
– Soluție cloud cu două uși;
– Disponibil și cu licență pentru patru uși;
– Conexiune plug-and-play securizată Card-to-Cloud;
– Instalație cablu S5 pentru instalarea/conectarea/supravegherea ușii;
– Hardware Wiegand/OSDP,
– Control lift,
– Mod Web, compatibil WIN-PAK®, MAXPRO® Cloud,
– Până la 100.000 de utilizatori și 65.535 niveluri de acces,
– 9+4 intrări, 4+4 ieșiri;
– Anti passback local/global;
– Interfață web mai rapidă;
– Hardware rezistent la viitor

 MPA1 și MPA2 oferă beneficiile controlului tradițional al accesului, cum ar fi ajutarea la securizarea ușilor, la gestionarea accesului angajaților și la gestionarea de la distanță a site-urilor. De asemenea, utilizatorii pot extrage cu ușurință rapoarte pentru a îndeplini cerințele de conformitate.
Cu o interfață bazată pe browser, curba de învățare și timpii de antrenament sunt reduse semnificativ. Noul procesor face hardware-ul semnificativ mai rapid decât NetAXS®, predecesorul său. Pur și simplu conectați-vă și sunteți gata de plecare. Utilizatorii pot gestiona în siguranță MPA1 și MPA2 de oriunde în lume folosind un browser web încorporat sau infrastructura cloud securizată a MAXPRO® Cloud.
În plus, suita de securitate integrată WIN-PAK® oferă soluții on-premise cu caracteristici mai avansate, disponibile numai pentru soluția MPA2.
MPA1 și MPA2 au fost dezvoltate cu un design ușor de instalat, care se adaptează cu ușurință la infrastructura și metodele IT existente, reducând costurile de instalare și suport. MPA1 și MPA2 pot crește pe măsură ce crește un sistem. Noul aspect al hardware-ului cu coduri de culoare face instalarea rapidă, simplă și intuitivă, eliminând potențialele greșeli de conectare.
Informații despre comandă:
– MPA1P – Soluție MPA1 pentru controlul accesului cu o singură ușă (carcasă din plastic);
– MPA1002E-MPS – Soluție de control al accesului MPA2 cu 2 uși (carcasă metalică);
– MPA1004E-MPS – Soluție de control al accesului cu licență MPA2 cu 4 uși (carcasă metalică).

 

Share