Workshop Consolight – ASSMANN  la  IEAS 2018, 19 septembrie, ora 16:30

IEAS 2018 THEMATIC WORKSHOP CONSOLIGHT – ONE STOP SHOPPING , DIGITUS PROFESIONAL, CALITATE GERMANĂ ÎN CABLARE STRUCTURATĂ

În acest an la IEAS, Consolight, unic distribuitor în Romania al producătorului german Assmann, va susține workshop-ul „Soluții de Cablare Structurată Digitus Profesional”.

Consolight prin Assmann oferă garanție de 25 de ani pentru rețelele de date Permanent Link, instalate folosind produsele Digitus Profesional.
Vă vom prezenta produsele și soluțiile de cablare structurată ale producătorului german Assmann cât și beneficiile clienților Consolight, care au la dispoziție conceptul de One Stop Shop: gama completă de echipamente și produse pentru orice aplicație din domeniu, de la Small Office Home Office, până la Data Center-uri și Industrie, stoc și capacitate logistică de livrare rapidă în orice punct al țării, suport și prescriere tehnică în alegerea celor mai bune soluții tehnice și comerciale.
În cadrul workshop-ului, vom prezenta solutiile Digitus Profesional :
• Cabinete de perete, networking și server.
• Cabluri de date din cupru, patchcorduri, keystone, patchpaneluri, accesoriile de montaj pentru prize montabile încastrat, aparent, în plintă și doze de pardoseală.
• Cabluri de fibră optică, conectori pentru fibră optică, splice boxes, splice accesories.
• Echipamente active pentru cupru si fibra optică.
• Soluții de prezentare audio, video, hdmi,
În acest sens, vom aduce și câteva mostre pentru vizualizare și testare.
Workshop-ul va avea loc în a doua zi a expoziției IEAS 2018 19.09.2018, ora 16:30, la Palatul Parlamentului – Sala Nicolae Bălcescu.
Cei interesați pot confirma participarea prin înscriere online la IEAS 2018 și bifarea evenimentului Workshop Consolight. Click

http://www.ieas.ro/noutati/one-stop-shopping-digitus-profesional-calitate-germana-in-cablare-structurata-workshop-consolight-la-ieas-2018/

pentru înscriere.

www.consolight.ro

www.tablomet.ro

www.depozit-electrice.ro

Share