CONSOLIGHT

Rebranding CONSOLIGHT, liderul pieței echipamentelor electrice profesionale din România

Cu o activitate care a debutat în 1996 în domeniul comercializării materialelor și echipamentelor electrice, CONSOLIGHT oferă soluții complete și complexe pentru instalații.
Consolight este unic distribuitor al produselor ASSMANN în România.
Consolight anunță cea mai importantă transformare din istoria sa, reafirmându-și valorile și intenția de a rămâne cei mai buni, cei mai competitivi și de a veni permanent în intâmpinarea nevoilor și sugestiilor clienților.
Consolight va intra într-un proces de rebranding, cu un nou slogan, „CONECTAȚI LA VIITOR
Logo-ul este un vizual legat de cerc, care este transformat intr-un element 3D – cu două calote sferice dinamice, între care levitează simbolul curentului alternativ.
CONECTAȚI LA VIITOR” este o declarație de poziționare în avangardă, care implică know-how și soluții moderne, up-to-date.
„ Pentru a marca faptul că suntem o companie în continuă dezvoltare și pentru că s-a pornit de la dorința de conturare a imaginii, dar și pentru a răspunde cât mai eficient nevoilor în permanentă schimbare ale clienților noștri, facem acest pas îndrăzneț de a redefini compania și de a construi un nou model pentru piața în care activăm” a adăugat dl.Ionut Popa , Director general Consolight.
Misiunea companiei este de a rămâne un partener de încredere și prima opțiune a clienților pe termen lung, oferind o gamă largă de produse la cel mai bun raport calitate/preț.

Produsele și serviciile oferite de Consolight, acoperă nevoile oricărui tip de client (rezidențial, terțiar, industrial), firma impunându-se pe piața de profil printr-o rețea națională de distribuție, având 12 filiale, cu o suprafață totală de peste 3.000 mp de birouri și showroom-uri, 9.000 mp suprafață totală de depozitare și o flotă de 30 de autoutilitare.
De asemenea, compania plănuiește inaugurarea a încă 4 filiale, care vor fi deschise până în 2020.
Compania își propune să vină în întâmpinarea clienților printr-un portofoliu cât mai mare de produse, dar și prin servicii complete care să răspundă oricărei solicitări primite.
Suntem pregătiți să oferim suport în optimizarea și alegerea celor mai bune oferte de iluminat, distribuție electrică, automatizări și sisteme de management al cablurilor.
Prin parteneriate cu Schneider Electric, Gewiss, Legrand, Noark, Assmann, Bachmann, Siemens, Philips, Eaton, ICME, Steinel și ABB, Consolight și-a dovedit preocuparea pentru cerințele clienților cu care colaborează, precum și pentru tendințele din piață, adaptânduse în mod continuu și punând la dispoziție produse electrotehnice din segmentul Premium, Standard dar și Economic.

www.consolight.ro

www.tablomet.ro

www.depozit-electrice.ro

Share