Consolight a devenit din 2015 unic distribuitor în România al produselor ASSMANN

Consolight, prin oferta ASSMANN, furnizează soluții inovatoare, de cea mai bună calitate și servicii profesionale complete . Consolight este partenerul perfect pentru integratori de sistem, distribuitori, electricieni.

Toate produsele dintr-o singură sursă
Obțineți toate soluțiile de la un singur partener, numai pentru a vă crește eficiența și a reduce costurile! Consolight vă oferă servicii individuale și o gamă completă de produse.

Cea mai bună calitate la preţuri avantajoase
Disponibilitatea, marketingul, achizițiile globale și certificările garantează o calitate superioară la prețuri corecte. Garantăm calitatea produsului prin testul intern ASSMANN conform DIN EN ISO 9001: 2000 și mediul DIN EN ISO 14001.

Sortiment cuprinzător cu peste 5.000 de articole
Poți alege dintr-o gamă completă de produse, de peste 5.000 de articole disponibile. Acestea includ produse de marcă, brand propriu DIGITUS® ca sortiment care realizează vânzări mari, atât pentru comerțul cu amănuntul, precum și în proiecte complexe de Data Center, cu oferte personalizate la prețuri speciale.

Consultanţă pentru fiecare gamă de produse
Oferim consultanță, documentație tehnică extinsă și mostre precum și certificările de conformitate. Echipa noastră de vânzări, formată din personal specializat și instruit de către ASSMANN, vă stă la dispoziție în problemele legate de produsele ofertate și suntem bucuroși să vă oferim asistență de specialitate în proiectare.

Avantajele dvs. ca partener Consolight
• Standarde de calitate la prețuri avantajoase;
• Gamă largă de produse;
• Consultanță personalizată;
• Livrare în 24 de ore din stocul local;
• Expertiză tehnică în prescriere și Project Management, oferind astfel cele mai bune soluții.
Portofoliul este format din gamele:
• DIGITUS® Professional;
• DIGITUS®;
• ednet.

Gama DIGITUS® Professional pentru Infrastructura de Cablaj Structurat include o gamă largă de produse și soluții complete și complexe pentru Data Center-uri:

• Cabinete cu montaj pe perete de până la 22U, dar și cabinete cu grad de protecție IP55;

• Cabinetele de pardoseală, cabinete pentru servere din gama Dynamic Basis, care îmbină designul elegant cu ușurința montării , eficiența spațiului folosit;

• Gama completă de cabluri de cupru, inclusiv cat 7A;

• Patchpanel-uri de înaltă densitate 24-port 0,5U; 48- port 1U ; V-design;

• Prize Rj45 Keystone –tool free cat5e – cat 6A, cu faceplate-uri RAL9003, ceea ce le face perfect integrabile în majoritatea sistemelor de suporți și rame utilizate în piață;

• Echipamente active, switch-uri Fast Ethernet, Gigabit inclusiv POE, Gigabit Network hub, Media Convectoare, FastEthernet Print Server;

• Cabluri de fibră optică, conectori, pigtails, splice Boxes, echipate și neechipate, MPO panels, ODF-uri;

• DIGITUS OnLine UPS cu dublă conversie, rack-abile de 1500 și 3000 VA, cu posibilitate de monitorizare, card SNMP;

• UPS-ul DIGITUS® Line-Interactive tower între 600-2000 VA cu formă de undă sinusoidală.

Gama completa DIGITUS® oferă soluții profesionale pentru cerințele cele mai complexe pentru infrastructură IT eficientă și prin urmare, creștem productivitatea, securitatea, eficiența și flexibilitatea în fața clienților noștri.
Cabluri și adaptoare (cablurile de monitor, cablurile video, cablurile HDMI, cablurile imprimantei, cablurile DVI, cablurile USB, cablurile firewire, cablurile eSATA, cablurile MHL, cablurile telefonice, cablurile de alimentare).
Soluții de prezentare video și multimedia (camere web, adaptoare grafice USB, receptoare DVB-T, microfoane multimedia, hub-uri USB, cititoare de carduri, adaptoare, convertoare).
Sisteme supraveghere video profesionale.
Gama Ednet vine să completeze oferta pentru a satisface nevoia de securitate a clienților, oferind produse practice pentru birouri mici și medii și pentru case inteligente.
Credem că vă putem face viața mai sigură cu tehnologia digitală!
Protecția mediului înconjurător și utilizarea atent a resurselor sunt importante pentru noi. Lumea se dezvoltă constant. Pentru a ne adapta la condițiile schimbătoare, inovațiile sunt necesare!
Acordăm atenție mediului înconjurător iar procesele noastre sunt certificate conform cu DIN EN ISO 9001: 2008 și DIN EN ISO 14001: 2009. În plus, respectăm cerințele RoHS și REACH precum și caracteristicile și standardele de calitate: ETL, IEEE, VDE, TÜV, ISO, IEC și CE.
Asiguraţi-vă că nu vă faceţi griji pentru următorii 25 de ani!
Assmann oferă garanție de 25 de ani pentru DIGITUS® Professional, sistemele de cablare structurată, cu fibră optică și cupru, instalate de integratorii de sistem!
Cablarea structurata constituie o investiție pe termen lung și strategică pentru orice companie/afacere. Funcționalitatea și securitatea unor astfel de sisteme sunt primordiale.
Infrastructura de rețea cu clasa EA 6-Connector- Channel-Link  !
Ce poate să ofere 6-Connector-Channel-Link?
Astăzi, conexiunile flexibile de rețea sunt o necesitate absolută pentru fiecare companie, întreprindere, instalație, fabrică sau afacere.
Flexibilitatea, securitatea și performanța ridicată a componentelor care pot fi folosite sunt indispensabile pentru crearea viitoarelor rețele de date.
6-Connector-Channel-Link vă oferă opțiuni incredibil de flexibile pentru configurarea sau extinderea unei rețele de date în cadrul unei clădiri.
Spre deosebire de alți producători, Assmann oferă posibilitatea de a integra în Channel-Link până la 6 puncte de conexiune, recomandând produse din gamele de mai jos:
• CAT 7 S/FTP Horizontal Installation Cables
• CAT 6A S/FTP Distribution Fields
• CAT 6A S/FTP Consolidation-Point Cables
• CAT 6A S/FTP Patch Cords
• CAT 6A S/FTP Keystone Modules
DIGITUS® Professional este în prezent singura marcă de pe piață cu clasa EA 6-Conectori-Channel-Links. 6-Connector-Channel-Link oferă și posibilitatea extinderii rețelei de date prin utilizarea Consolidation-Point. În comparație cu cablurile de date cu conductor solid, cablurile pentru Consolidation-Point sunt mai ușor de instalat datorită secțiunii mici a conductorului, ceea ce le face mult mai flexibile.

În plus, sistemul de cablaj cu Consolidation-Point are marele avantaj de a permite cablurilor flexibile să treacă testele de prevenție la foc: FRNC-B; IEC 60332-1 și FRNC-C, IEC 60332-3, acestea fiind importante în licitațiile pentru clădirile publice. Cu produsele Assmann, prin Consolight veți beneficia de soluții complete pentru cele mai complexe proiecte de rețele de date.
www.consolight.ro

www.tablomet.ro

www.depozit-electrice.ro/

Share