LAPP : Noul tub de protecție SILVYN® FG NM – proiectat special pentru industria alimentară

Tubul de protecție SILVYN® FG NM are culoarea albastră,
este fabricat din mase plastice speciale și are suprafețele
interioare și exterioare foarte netede. Mantaua exterioară a
tubului de protecție este ideală pentru echipamentele critice de
producție în industria alimentară și cea farmaceutică, având și
certificare FDA.

Principalele caracteristici

Tubul SILVYN® FG NM este prevăzut cu o spirală interioară din PVC dur, garantând flexibilitate maximă și stabilitate dimensională. În același timp, datorită rugozității extrem de mici a suprafeței, murdăria depozitată poate fi îndepărtată, rapid și sigur.
Produsul are o propagare redusă a focului.
Proiectat special de LAPP pentru industria alimentară, acest tip de tuburi de protecție se recomandă pentru protecția cablurilor în producția și prelucrarea produselor lactate și din carne, precum și pentru utilizarea în echipamen tele de ambalare a produselor alimentare.
SILVYN® FG NM oferă rezistență chimică bună și garantează o fiabilitate maximă. În plus, față de aprobarea FDA, îndeplinește standardele industriale în procesele profesionale de curățare și dezinfecție, fiind, de asemenea, certificat ECOLAB®.
Recomandarea specialiștilor LAPP: folosit împreună cu SILVYN® HYGIENIC, presetupă din oțel inoxidabil care este concepută în conformitate cu cerințele igienice impuse în industria de profil, LAPP vă oferă soluția ideală pentru zonele de producție în care sunt impuse stan darde igienicosanitare ridicate.
Tuburile flexibile de protecție și accesoriile de fixare SILVYN® protejează cablul și conductorii împotriva prafului, umezelii,  influențelor mecanice, termice sau chimice. Prin Silvyn® CHAIN, programul complet de soluții de lanț port-cablu, oferim protecție și ghidare a cablurilor pentru aplicații dinamice.

Silvyn® CHAIN, programul complet de soluții de lanț port-cablu

 

SILVYN® HYGIENIC, presetupă din oțel inoxidabil, concepută special
pentru cerințele ridicate din industria alimentară.

 

SILVYN® FG NM și SILVYN® HYGIENIC, combinația perfectă pentru aplicația dvs.

 

Share