iX 2.40 SP1 – Aplicațiile EXTER/E1000 duse la următorul nivel

Beijer Electronics sunt mândri să prezinte versiunea software iX HMI 2.40 SP1 oferind un instrument de conversie puternic pentru upgradarea aplicațiilor EXTER/E1000 la iX și la seria modernă X2 de panouri operator, împreună cu alte îmbunătățiri.

Panourile operator EXTER/E1000 au ajuns la final de serie iar odată cu lansarea lui iX 2.40 SP1 noi ajutăm clienții să-și stabilească o strategie de succes în ceea ce privește securizarea aplicațiilor create în Information Designer și EDesigner.
Puternicul instrument de conversie al lui iX permite clienților să-și refolosească aplicațiile în cea mai mare măsură în iX Developer și pe panourile operator X2 moderne, cu cele mai bune rezul tate și efort minim. Instrumentul de conversie din iX 2.40 SP1 suportă:
• Opțiunea raport de redimensionare & aspect îți permite să alegi dacă o aplicație ar trebui scalată și raportul păstrat.
• Funcția key templates permite unui panou X2 să aibă o interfață pentru utilizator la fel ca cea de pe un panou cu taste dar realizată pe un panou touch. Template-urile function key adaugă automat obiecte pentru navigarea/ controlul aplicației și emulează tastele cu funcții, LED-uri și segmente de text.
• Toate obiectele din interfață acum pot fi convertite direct în iX Developer eliminând necesitatea de a le mai adăuga ulterior manual.
• Jurnalele de mesaje oferă o vedere de ansamblu clară a stadiului conversiei.
• Registrele de index sunt transferate și convertite automat pentru iX Developer.
• Tipurile de date sunt transferate și convertite automat pentru iX Developer.
• Tipurile de date scalate ale tag-urilor INT scalate sunt transferate și convertite automat pentru iX Developer cu setările inițiale.
• Tag-urile INT sunt transferate și convertite automat pentru iX Developer.
• Macros-uri function key sunt transferate și convertite automat pentru iX Developer.
Alte îmbunătățiri din iX 2.40 SP1:
• Back-up al bazei de date și acțiuni de restabilire îmbunătățite.
• Consolidarea a patru acțiuni de back-up al bazei de date si gruparea lor într-una singură, mai ușor de utilizat
•.NET Framework a fost upgradat la versiunea 4.7.2


Seria BoX2. Conectivitate și funcții inteligente

Seria BoX2 de convertoare de protocol, gateway-uri IoT și controllere edge ce combină conectivitatea inteligentă cu funcțiile smart. BoX2 rezolvă problema găsirii de căi smart de a accesa date și face legătura între lumea automatizărilor industriale și IT. De asemenea, face informația de la nivel industrial mai ușor accesibilă într-un mediu de date structurat bazat pe cloud. BoX2 facilitează schimbul de date și transferă în siguranță datele către cloud pentru acces de la distanță și analiză. BoX2 permite crearea de soluții mobile și adăugarea de control local prin cloud pentru a lua măsuri de corecție în ceea ce privește echipamentele. BoX2 este configurat cu funcții smart gata-de-utilizare pentru a gestiona orice scenariu pentru care optați.

Share