HellermannTyton : Tub termocontractabil pentru orice situație

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de tuburi termocontractabile, care se potrivește exact nevoilor dvs., HellermannTyton are probabil produsul potrivit pentru dvs. Oferim o gamă largă de tuburi termocontractabile. De la tub cu peretele subțire la tub cu perete gros, fără adeziv sau cu adeziv interior. Portofoliul de tuburi termocontractabile este în mod ideal completat de forme turnate și tuburi necontractabile.

În funcție de cerințele diferite ale clienților, de exemplu, pentru a fi utilizate în industria aerospațială sau în sectorul transportului feroviar, tuburile noastre termocontractante se concentrează pe proprietățile de protecție împotriva incendiului sau pe alte specificații. Conform cerințelor stabilite, raportul de contracție, adică mărimea exactă la care tubul termocontractabil este capabilă să se contracte, poate fi la fel de important în acest proces ca și utilizarea materialelor halogene în fabricarea tuburilor termocontractabile. Fiecare bucată de tub termocontractabil trebuie să se potrivească domeniului său specific de lucru la cel mai înalt grad de precizie – de la producția în serie, de exemplu ca izolator pentru mânerele sculelor și până la manșoanele pentru cablurile subterane.

Mereu la îndemână – HIS

HIS este o gamă de tipuri de tuburi termocontractabile în cutii de distribuție. Gama este formată din tuburi HIS-3 și HIS-A (tuburi cu adeziv) cu raporturi de contracție 3:1. Cu raportul ideal de contracție de 3:1, aceste produse înlocuiesc multe soluții de tuburi de dimensiuni diferite, prin adaptabilitatea la orice cerință de termocontractare. Cutiile de dispensere la îndemână permit o depozitare adecvată, iar tubul poate rămâne fără praf chiar și după deschiderea unui pachet.

Multifuncțional și cu auto-stingere – TCN20
TCN20 este potrivit pentru o gamă largă de aplicații, cum ar fi izolare electrică, protecția mecanică și gruparea cablurilor. Tubul de poliolefină de uz general, cu perete subțire, are un raport de contracție 2:1. TCN20 se autostinge conform UL224 VW-1, CSA. Ca ofertă specială, vindem acest tub în bucăți de 1 metru.
Robust deasupra și sub pământ – MA47
MA47 este un tub cu perete mediu, cu caracteristici robuste de izolare, care este disponibil și în piese de 1 metru. Cu o rată de contracție de 4:1, tubul termocontractabil este potrivit pentru aplicații supraterane și subterane. De asemenea, în aplicații de joasă tensiune, MA47 protejează foarte bine îmbinările cablurilor. După termocontractare, protejează împotriva umidității și a altor efecte ale mediului.
Mai mult decât standard – SA47-LA
SA47-LA este un tub semi-rigid din poliolefin fără halogeni, cu adeziv interior. Are o rezistență excelentă la tracțiune și o reducere a tensionării. Suportul adeziv asigură o protecție excelentă la umiditate. Ideal pentru conexiunile electrice și îmbinările în automobile. Tubul este transparent  și adezivul este negru. SA47-LA este special conceput cu  mai puțin adeziv pentru conexiuni de cabluri.

 

www.HellermannTyton.com
email: officeRo@HellermannTyton.at.

 

Share