TECH-CON – suntem prezenți cu tehnologia viitorului

Marți, 20 martie, a.c., firma Tech-Con, filiala din România a grupului internațional ce activează în mai multe țări central și est-europene și a împlinit anul trecut 15 ani pe piața românească, a prezentat noul său instrument de marketing.

Este vorba de un camion echipat cu panouri demonstrative ce conțin produse ale partenerilor Tech-Con. Acest stand mobil va expune prin rotație majoritatea produselor oferite de Tech-Con și va parcurge teritoriul României permanent, asigurând astfel un contact constant cu piața autohtonă de profil.

Prin oferta bogată adresată domeniului industrial, firma Tech-Con își propune să ofere o soluție completă pentru automatizări, asigurând echipamente din domeniul hidraulicii, pneumaticii, mecanicii și al aparatajului electric și electronic.

techcon

Chint – liderul pieței de echipament electric din China

Producător specializat de aparataj electric încă din 1984, CHINT are în momentul de față peste 18.000 de angajați și o cifră de afaceri de 3,12 mld dolari (în 2010). Ca și structură, compania are 6 ramuri/departamente specializate, peste 50 de holdinguri și peste 800 companii partenere. Principalele produse acoperă următoarele categorii: aparataj de joasă, medie și înaltă tensiune, echipamente de transport și distribuție energie electrică, instrumente de măsură, echipamente de telecomunicații, aplicații pentru mașini și construcții.

Din punct de vedere al producției și vânzărilor, CHINT este astăzi cel mai mare reprezentant al industriei de profil din China și pe locul 2 în top 5 al celor mai mari firme de pe teritoriul acestei țări, iar brand-ul CHINT este nominalizat la categoria „Cel mai cunoscut brand al Chinei” de către Guvernul Chinez.

CHINT și-a dezvoltat o rețea de distribuție compusă din peste 2.000 de agenți de vanzări în China și 30 în Europa, America de Nord, America de Sud și Orientul Mijlociu.

CHINT pune accentul pe calitate, fapt ce reiese și din motto-ul companiei: „preferăm să cheltuim milioane de dolari în plus pentru a preveni ieșirea chiar și a unei singure piese defecte din fabrica noastră”.

Eforturile lor depuse în domeniul controlului calității s-au evidențiat în anul 2000, când au fost premiați cu titlul de „Întreprindere națională cu realizări de excepție în domeniul managementului calității”.

Până acum, CHINT este certificat cu: ISO 9001, ISO 14001 și OHSAS 18001.

Reputația de care se bucură CHINT pe plan mondial a permis câștigarea unor contracte în cadrul unor proiecte internaționale, cum ar fi: Autoritatea Națională a Energiei Electrice din Italia, Centrala electrică Shanxi Yangcheng, care este cel mai mare proiect în domeniu din Asia, Hidrocentrala Yangtze River Three-Gorge Dam, Aeroportul Internațional Beijing, Televiziunea Centrală Chineză, Rafinăria Daqing Oil, precum și alte proiecte importante.

Pentru abonament la revista Electricianul accesati: http://www.artecno.ro/abonamente/abon.html

Share