Conectori Fișă cu design compact pentru aplicații sensibile la greutate

Designul compact al conectorilor Heavycon Compact de la Phoenix Contact susține tendința spre dispozitive cu dimensiuni din ce în ce mai mici din domeniul tehnologiei de automatizare. Carcasele din material plastic au fost concepute pentru a oferi dimensiuni și greutăți minime și sunt în special potrivite pentru aplicații unde greutatea redusă este foarte importantă.

phoenix

Conectorii sunt disponibili în variante cu intrarea cablului în linie dreaptă sau înclinate la 90 grade și permit diametre ale acestuia cuprinse între 9 și 15 mm. Modelele de carcasă sunt realizate în versiuni fișă și priză standard, fișă cu flanșe pentru fixarea pe panou, precum și fișă complementară.

Pe lângă versiunile cu 8-pini (500V, 16A), și 17-pini (200V, 10A) dotate cu pini sertizabili, este disponibil și un model mixt cu patru contacte de putere (400/690V/40A) și două contacte de control (250V/10A). Aceștia permit racordarea diferitelor circuite electrice într-un singur conector fișă. Sursa de alimentare este conectată prin intermediul contactelor de putere, în timp ce semnalele de la senzori sunt conectate prin contactele de control. Acest lucru permite racordarea circuitelor de alimentare prin intermediul unui sistem protejat împotriva contactului accidental.

Informații suplimentare vă putem oferi la 021.350.88.12 sau pe www.phoenixcontact.ro.

Pentru abonament la revista Electricianul accesati: http://www.artecno.ro/abonamente/abon.html

Share