Highlights – un circuit de succes în Europa Centrală și de Est

În luna februarie a.c., Zumtobel a prezentat cele mai noi produse și tehnologii în materie de iluminat într-un concept unitar, realizat sub denumirea “Highlights”, în 7 țări din Europa Centrală și de Est: Republica Cehă, România, Slovenia, Croația, Serbia, Ungaria și Polonia. În România, evenimentul a avut loc la Hotel Hilton Palace, în București și a avut ca scop promovarea tendințelor actuale și a cunoștințelor în materie de iluminat.

zumtobel1

La aceste evenimente au luat parte în total 542 de clienți, majoritatea dintre aceștia fiind arhitecți. Aceste evenimente au fost axate pe tehnologia LED din punct de vedere al calității, al rezistenței în timp și al armonizării cu mediul înconjurător.

De asemenea, clienții au avut posibilitatea de a vedea cele mai noi proiecte internaționale realizate de Zumtobel, proiecte în care au fost implementate cele mai noi standarde internaționale.

Conceptul de prezentare a evenimentului a fost acela de a combina noutățile din portofoliul de produse Zumtobel cu rafinamentul bucătăriei tradiționale locale. Impresiile clienților cu privire la aceste evenimente au fost foarte bune, astfel încât astfel de evenimente vor urma și în viitor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:
Zumtobel Lighting SRL
Tel. +40 732 648 021
Fax.+40 31 225 38 04

www.zumtobel.com

Pentru abonament la revista Electricianul accesati: http://www.artecno.ro/abonamente/abon.html

Share