Intersec Forum 2019-Clădirile interconectate și Tehnica de Securitate la ISH

Comunicat de presă

O discuție despre conectarea eficientă a diverselor tehnologii ale clădirilor și tehnica de securitate a sistemului este esențială atunci când vine vorba de viitorul construcțiilor, al energiei și al tehnologiilor de climatizare. Conferința pentru tehnologia de securitate conectată, Intersec Forum, se va desfășura anul viitor, împreună cu cel mai mare târg comercial din lume pentru HVAC  și apă, ISH Frankfurt . În   12 și 13 martie 2019, Conferințele derulate în cadrul Forumului Intersec se vor concentra  pe  aspectele actuale  ale securității conectate pentru clădirile viitorului, cu aproximativ 30 de vorbitori ce vor conferenția pe cele 4 teme principale:

-„Protecția împotriva incendiilor: detectarea timpurie și alarmarea”,

-„Cybersecurity: conectivitate și modele de afaceri noi „,

-” Securitatea în planificare: BIM(Building Information Modelling) pentru servicii de construcții și instalații tehnice „

-” Interoperabilitate semantică : platforme și protocoale „.

Intersec Forum: Informații pentru planificatorii și contractorii sistemelor de securitate conectate.

Sursa: Messe Frankfurt GmbH / Sandra Gätke 2018

Subiectele Forumului Intersec sunt strâns legate de provocările pentru proiectanți și contractorii lucrări de instalații și sisteme de Securitate pentru clădiri.  „Astfel, conferința anuală pentru tehnologia de securitate conectată, Intersec Forum completează ISH perfect. Cel mai important târg comercial din lume din domeniul instalațiilor pentru clădiri, oferă participanților nu doar conferințe de mare valoare dar și ocazia de a-și actualiza cunoștințele de specialitate din domeniu.”, afirmă dl. Wolfgang Marzin, președinte și director executiv (CEO) al Messe Frankfurt.

În 2019 se va desfășura cea de-a patra ediție a Forumului Intersec, care are loc alternativ, fie cu târgul ISH în anii pari, fie cu târgul Light + Building pentru iluminat și tehnologia clădirilor în anii impari. Intersec este organizat în cooperare strânsă cu Asociația germană a Producătorilor de Echipament Electrotehnic și Electronic (Zentralverband Elektrotechnik und Elektronikindustrie e.V. – ZVEI). „Tehnologia de securitate în clădiri – fie comercială sau privată – se concentrează din ce în ce mai mult pe digitizare și conectivitate. Cybersecurity joacă un rol central aici. Industria de electronică și electrotehnică  se vede nu numai ca un furnizor de tehnologii, ci și ca un furnizor de tehnologii și partener competent pentru utilizatori și politicieni. Forumul Intersec este o platformă importantă pentru discutarea condițiilor-cadru și a inovațiilor în tehnologia de construcție cu planificatori, instalatori și alți experți pe toate aspecte ale clădirilor „, spune Uwe Bartmann, președintele ZVEI  și Șeful diviziei Tehnologii de Construcții de la Siemens. Programul Conferințelor Intersec  va fi publicat la începutul lunii ianuarie 2019. Forumul Intersec va avea loc în a doua și a treia zi (marți și miercuri) a ISH, cel mai important târg comercial pentru HVAC + apă din lume. Participarea la Conferințele Intersec este permisă pe baza biletului de intrare la ISH.

Informații suplimentare găsiți la:

www.safety-security.messefrankfurt.com

Mai multe informații , comunicate de presă și imagini despre Forumul Intersec pot fi găsite pe Internet la:

www.intersec-forum.com

www.intersec-forum.com/photos

www.ish.messefrankfurt.com

Share