HELUKABEL: Arta cablului perfect

Channelling Power

Cablurile sunt linii de alimentare vitale pentru mașini, instalații și sisteme complexe. Fie că sunt supuse celor mai mari sarcini mecanice, fie că se află în mijlocul Oceanului Arctic, în căldură arzătoare sau în imensitatea spațiului – aceste condiții arată ce poate face un cablu de primă clasă. Noi, la HELUKABEL, ne-am propus să ducem energia și comunicațiile la destinația finală, fiabil și fără întrerupere oricând, și să facem imposibilul în posibil. Peste 1700 de angajați aflați în 55 de locații din 36 de țări lucrează pentru acest scop comun.
Scopul nostru din fiecare zi este acela de a găsi soluția potrivită și exactă de cablu pentru dumneavoastră, oferindu-vă timpul necesar să vă puteți ocupa de alte lucruri importante. Pentru că abia atunci produsele noastre creează cu adevărat valoare, pentru dumneavoastră și aplicația dumneavoastră. „Channeling Power” rezumă succint această misiune și este angajamentul nostru față de clienți.

Channelling Expertise

Este posibil să nu fie vizibil din exterior, dar în interiorul a milioane de sisteme performante și alte componente din întreaga lume, veți găsi cabluri și conductoare de la HELUKABEL. Desigur, pentru că în istoria de peste 40 de ani a companiei noastre am dobândit continuu ample cunoștințe de specialitate și cunoștințe aprofundate în multe industrii și tehnologii cheie. Indiferent dacă sunteți reprezentant de vânzări, proiectant de cabluri sau manager de afaceri – la HELUKABEL veți găsi întotdeauna persoana de contact potrivită cu care să discutați în limbaj tehnic, în așa fel încât nu va trebui să explicați de mai multe ori despre ce cabluri aveți nevoie. Așadar, dacă încă nu sunteți sigur ce anume cuprinde proiectul dumneavoastră, atunci cu siguranță vom afla împreună. Mai mult, dacă nu avem la îndemână produsul potrivit pentru dumneavoastră, vom proiecta o soluție de cablu personalizată pentru a satisface cerințele dumneavoastră. Asta e ceea ce numim noi servicii pentru clienți la HELUKABEL.

Channelling Experience

Industrie

Dacă aveți planuri mari, nu veți dori să fiți încetinit de un cablu. Fie că activează în ingineria mecanică, în industria auto, în automatizare sau în industria electrică, toți clienții au nevoi unice și în permanentă schimbare atunci când vine vorba de cablare. Și ceea ce la prima vedere pare banal, privit în detaliu, poate fi o provocare pentru multe cabluri. În aceste cazuri, precizia și fiabilitatea au o deosebită importanță. De zeci de ani învățăm, împreună cu clienții noștri din industrie, și ne adaptăm constant pe noi înșine și produsele noastre la astfel de noi provocări. De aceea, veți găsi produsele HELUKABEL peste tot în lume; întotdeauna exact acolo unde clienții noștri trebuie să se bazeze pe cabluri durabile și de cea mai mare precizie – desigur, având la bază omologări internaționale și standarde verificate.


Infrastructură
În clădirile moderne, în infrastructura de transport și în alimentarea cu energie, HELUKABEL se asigură că nu există momente neplăcute, nici chiar în condiții operaționale extreme. Cablurile noastre asigură zilnic alimentarea și fluxul de informații pentru milioane de oameni. În acest fel, împreună cu clienții noștri, aducem o contribuție semnificativă la progres și siguranță.
Mobilitate


Viitorul mobilității este electric. HELUKABEL este pionier în infrastructura și cablurile de încărcare pentru autovehiculele electrice, fie pentru mașinile sport de lux, fie pentru electrificarea rapidă a transportului public.
Energii regenerabile
Când soarele și vântul sunt folosite pentru a genera electricitate, longevitatea și eficiența joacă un rol important. HELUKABEL aduce o contribuție importantă pentru viitorul multor sisteme.
Tehnologia media

Fără sunet nu există petrecere! Pentru a se asigura că petrecerea continuă și că niciun eveniment nu va fi anulat chiar și în condiții extreme, din ce în ce mai mulți organizatori, radiodifuzori și producători se bazează pe soluțiile de la HELUKABEL.

Channelling Innovation

Un cablu poate fi la fel de bun precum mintea care pune întrebările corecte înainte de a trece la acțiune. La HELUKABEL există o mulțime de minți strălucitoare care caută în fiecare zi răspunsuri ingenioase.
Acest lucru este important, deoarece provocările cu care se confruntă cablurile și conductorii actuali sunt variate: aplicații în mișcare cu peste zeci de milioane de cicluri, solicitări mecanice și chimice extreme, raze de îndoire dificile sau soluții hibride care economisesc spațiu – pentru toate acestea, HELUKABEL are răspunsurile care vă ajută să mergeți mai departe. Și pentru a ne asigura că nu există probleme în timpul utilizării intensive de zi cu zi, toate produsele nou dezvoltate sunt supuse unor teste riguroase la centrul nostru de cercetare și dezvoltare din Windsbach, lângă Nürnberg. Aici îndoim, tragem, uzăm și testam sub flacăra cablul. Iar cuptoarele noastre speciale pentru îmbătrânire simulează călătoria în timp până la sfârșitul ciclului de viață al unui cablu și chiar mai departe. Desigur, conform  standardelor naționale și internaționale și toate rezultatele sunt însemnate și certificate.

Channelling Logistics

Unde nu există cablu, nu există date și nici electricitate. Când totul merge conform planului, cablurile nu prezintă interes pentru nimeni, dar inevitabil vine ziua când o mașină începe să funcționeze defectuos datorita unui defect la un cablu și întregul proces este oprit. Indiferent de situația în care apar problemele, timpul poate fi critic pentru toți cei implicați. La HELUKABEL, încercăm să eliminăm cât mai repede posibil stresul cu care vă confruntați. De aceea am construit cel mai mare centru logistic din Europa în care sunt depozitate produsele noastre. Aici, în depozitul complet automatizat, sunt depozitate peste 33.000 de produse, astfel încât suntem pregătiți să acționăm rapid în funcție de nevoile dumneavoastră și să livrăm în cel mai scurt timp posibil produsul potrivit. Statutul nostru de „known shipper” la Oficiul Federal al Aviației Civile înseamnă că produsele dumneavoastră comandate sunt înregistrate și trec controlul de securitate direct la depozitul nostru, ceea ce accelerează procesul de expediere. În plus, deținem alte 32 de depozite suplimentare pe 5 continente, astfel încât să vă puteți comanda cablurile în română, germană, engleză, spaniolă, rusă, chineză sau în alte 23 de limbi.

Channelling Facts

FUNDAȚIE SOLIDĂ
– Companie de familie fondată în 1978
GLOBAL
– 55 de locații în 36 de țari
– Livrare la timp în 160 de țări
“HIDDEN CHAMPION“
– 600 milioane euro cifră de afaceri
– 1700 de angajați
PRODUSE
– Cabluri, conductori și accesorii pentru acestea dintr-o singură sursă pentru industrie și infrastructură
LOGISTICĂ
-33.000 de articole disponibile în stoc
– Serviciu de livrare în 24 de ore
– Concept logistic de ultimă generație
PRODUCȚIE
– 7 locații de producție și asamblare în întreaga lume

CONȘTIENTIZARE PENTRU CALITATE ȘI ECOLOGIC CU MEDIUL – ISO 9001 și 14001 și 50001

HELUKABEL ROMÂNIA promite să ofere aceeași abordare deschisă și orientată către nevoile partenerilor de afaceri, oferind produse inovatoare de ultimă generație, propune soluții complexe și răspunsuri prompte, se focusează pe rapiditatea livrărilor către clienți, pune la dispoziție training-uri și prezentări de calitate și promite o comunicare și o relaționare deschisă și transparentă cu partenerii de afaceri.
Vă rugăm să contactați specialiștii noștri pe adresa de e-mail office@helukabel.ro, aceștia fiind pregătiți să satisfacă cerințele dumneavoastră atât din punct de vedere tehnic, cât și comercial:

HELUKABEL ROMÂNIA SRL
Șos. de Centură, nr. 1D / 077040
Com. Chiajna, Jud. Ilfov / România

www.helukabel.ro
Tel.: +40.310.69.90.85
Fax: +40.310.69.92.11

Share