Doar conectează-l și bucură-te de beneficiile lui de nenumărate ori

Conectorii, prizele și cutiile de distribuție ale sistemului de conectare WINSTA® oferă multe posibilități de racordare prin simplul concept “plug and play”(conectează și pornește).

wago1

Întrerupătoarele, prizele și lămpile nu mai necesită cablări laborioase în locație. Cu sistemul de conectare WINSTA®, acestea pot fi conectate foarte ușor în regim “plug and play” (conectează și pornește). Nu este un lucru nou – este la fel de ușor ca și cum ai conecta o imprimantă la un calculator.

În zilele noastre, instalațiile clădirilor nu se compun numai din simple trasee; mai degrabă, de multe ori se caracterizează prin circuite mai mult sau mai puțin complexe. Mai precis, aici este momentul unde electricienii sunt interesați să reducă timpul de lucru cu ajutorul unor componente testate din punct de vedere al calității, care permit o conectare facilă. În prezent, WAGO oferă patru posibilități pentru implementarea tuturor conexiunilor electrice și tehnice cu WINSTA® în funcție de mărime, aplicație și timp: soluția perfectă pentru orice proiect.

Conectorii de distribuție

Multe din sarcinile standard pot fi îndeplinite cu conectori de distribuție simpli. Datorită dimensiunilor reduse și raportului preț-calitate optim, sunt în mod frecvent prima opțiune. Pe lângă conectorii de distribuție de tip h și T, sistemul de conectare WINSTA® oferă și conectori de distribuție cu 2, 3 și 5 treceri. Aceștia sunt disponibili în versiuni de la 2 la 5 poli, în diferite culori și sisteme de marcare. Suplimentar sunt disponibile alte versiuni pentru comutarea pe un singur pol, pentru două treceri sau circuite în serie, cât și conectori de distribuție cu trecere de la trifazat la monofazat cu selecția fazei.

Articolul integral il puteti gasi in editia tiparita a revistei Electricianul nr. 4/2012.

Share