Software Defined Data Centers & Infrastructure Management

Conferința de tehnologie Agora dedicată centrelor de date își propune o radiografie a situației actuale din România, a celor mai noi realizări și tendințe din domeniu și are ca scop prezentarea de către actori implicați în acest fenomen, a elementelor care compun o posibilă strategie de planificare, achiziționare și administrare a unor astfel de servicii.

Read more

Soluții Smart-Grid de la Siemens

Soluțiile Smart-Grid de la Siemens deschid calea către viitorul afacerilor din domeniul energiei electrice. Tehnologiile și serviciile inovative din domeniul IT, comunicarea datelor, automatizarea energiei și electrificarea feroviară deschid calea pentru sistemele energetice eficiente, distribuția inteligentă a energiei, consumul inteligent, precum și electromobilitatea și clădirile inteligente.

Read more

Inovație în spațiile de birouri din AFI Park 2:

Greentek LED Lighting, producător și furnizor de sisteme de iluminat cu LED, a realizat și implementat proiectul de iluminat inteligent pentru spațiile de birouri din clădirea AFI Park 2, aceasta devenind prima clădire din România dotată exclusiv cu un sistem de iluminat inteligent cu LED.

Read more