Webinar Honeywell dedicat tehnologiei Honeywell Outcome Based Service-OBS

Webinar Honeywell dedicat tehnologiei Honeywell Outcome Based Service- OBS

 

Honeywell Connected Services este o filozofie ce valorifică conectivitatea echipamentelor unei clădiri, astfel ca în timpul operării costurile să fie reduse la minim și să se obțină și alte beneficii printr-o întreținere inteligentă, toate fiind integrate în Honeywell Outcome Based Service( OBS).

Honeywell Outcome Based Service integrează două aplicații pentru dispozitivele mobile: Honeywell Vector Occupant App, ce conectează managerii clădirii cu ocu- panții ei, și Honeywell Pulse™ ce permite managerilor clădirii să primească în timp real notificări despre parametrii clădirii.

Honeywell Outcome Based Service analizează per- formanțele clădirii, în comparație cu altele similare și oferă un instrument puternic de creștere a eficienței, de reducere a riscurilor și gestionează mentenanța pe întreaga durată de viață, cu scopul minimizării costurilor de întreținere.

Honeywell Outcome Based Service demonstrează per- formanța în timp real, prin utilizarea eficientă a tehnologiei și a datelor privind performanța clădirilor, pentru a con- centra activitățile de întreținere acolo unde acestea sunt cele mai necesare pentru a îmbunătăți eficiența operațională și a maximiza timpul de funcționare.

La baza Honeywell Outcome Based Service se află nevoia esențială de a menține clienții conectați la perfor- manța clădirii, oferind date transparente și accesibile, infor- mând și avertizând clienții cu privire la problemele critice legate de echipamentul clădirii.

 

Beneficii ale Honeywell Outcome Based Service

 

 • Îmbunătățirea și susținerea performanței operaționale.
 • Controlează constant performanța clădirii prin analize în timp Oferă date privind facilitățile în timp real pentru a spori performanța operațională și eficiența optimă. Include recenzii sistematice pentru a susține performanța operațională.
 • Detectarea precoce a problemelor operaționale.
 • Monitorizează performanța clădirii și detectează defectele într-un stadiu incipient, adesea înainte ca acestea să ducă la probleme mai ma
 • Susținerea performanței eficiente din punct de vedere energeti
 • Performanța clădirilor tinde să scadă cu 1% până la 7% pe an dacă nu este monitorizată îndeaproa Cu ajutorul Honeywell Outcome Based Service sunt moni- torizate defecțiunile clădirilor și ale sistemelor mecanice pentru a preveni deteriorarea lor și pentru a ajuta clădirile să devină eficiente din punct de vedere energetic.
 • Oferă funcționalități ulterioare pentru a menține la zi infrastructura clă
 • Clădirile dispun permanent de cea mai recentă ver- siune a software-ului Honeywell Outcome Based Service pentru a oferi clienților noile funcționalități, pentru a îmbunătăți eficiența operațională și a rezolva problemele mai repede.
 • Vizibilitatea clară a performanței clădirilor și a informațiil
 • Păstrează clienții conectați la indicatorii de perfor- manță a clădirilor prin vizualizarea tablourilor de bord și a documentelor cheie într-o locație accesibilă centra
 • Reduce riscurile de defectare și de nefuncționare.
 • Serviciul Honeywell Outcome Based Service permite activităților dinamice preventive să se concentreze asupra activităților cu impact sporit pentru a reduce riscul de nefuncț Îmbunătățirea continuă a serviciilor reduce și mai mult probabilitatea de nefuncționare în viitor.
 • Permite o colaborare continuă a serviciilor de calitate și îmbunătățirea continuă a lor oferită de Honeywell, care le oferă clienților posibilitatea de a-și conduce clădirile mai bine.
 • Servicii conexe – noi aplicații mobile.
Share