Bosch: Un concept nou pentru instalarea și punerea în funcțiune fără fir de la distanță – economisind până la 75% din timpul necesar

Camerele FLEXIDOME IP starlight 8000i fixe de la Bosch oferă avantaje clare pentru utilizatori și instalatori

• Conceptul inovator economisește timp în preconfigurare, instalare și punere în funcțiune fără fir de la distanță;
• Video Analytics cu precizie particularizată activată prin Camera Trainer;
• Cel mai înalt nivel de detaliere a imaginii în condiții de iluminare dificile.

Bosch continuă să aplice cea mai recentă tehnologie pentru a crește performanța dispozitivelor sale de securitate și pentru a oferi avantaje clare utilizatorilor și instalatorilor. Acest lucru este dovedit încă o data prin lansarea noilor camere FLEXIDOME IP starlight 8000i, care oferă beneficii clare încă de la început, permițând instalarea simplă și punerea în funcțiune fără fir la distanță, captarea detaliată a imaginii în condiții de lumină dificilă și analiza datelor pentru o securitate îmbunătățită și furnizarea de servicii extinse de securitate.


Conceptul inovator al camerelor FLEXIDOME simplifică întregul proces de la preconfigurare și instalare la punere în funcțiune și reduce cu până la 75% timpul necesar pentru punerea în funcțiune a camerelor de rețea. Instalarea camerelor FLEXIDOME IP starlight 8000i este ușoară. Conceptul camerelor FLEXIDOME permite configurarea în numai trei etape: instalarea suportului de montare, conectarea cablurilor și atașarea modulului ce include camera. Acest concept unic simplifică instalarea, astfel încât aceasta este mult mai rapidă decât oricând. De asemenea, este posibilă utilizarea patch-cord-urilor fără a scoate conectorii, datorită designului patentat al garniturii inelare. Un avantaj suplimentar este faptul că riscul de penetrare a prafului și murdăriei este eliminat, deoarece modulul camerei rămâne acum sigilat pe parcursul întregului proces de instalare și configurare datorită funcției de punere în funcțiune fără fir la distanță. Configurarea inovatoare de la distanță și wireless precum și instalarea camerelor seriei FLEXIDOME IP starlight 8000i permit instalatorilor să lucreze mai inteligent. În prezent, la punerea în funcțiune, instalatorii trebuie să se urce și să coboare în mod repetat pe scări sau să închirieze echipamente de ridicare pentru a ajunge la camerele video amplasate la înălțimi ridicate. Cu aceste camere, punerea în funcțiune poate fi efectuată complet fără fir. Nu este nevoie nici de scări nici de nacele. În schimb, o tabletă sau un smartphone care pot fi conectate fără fir cu aplicația Bosch Project Assistant, se utilizează pentru a regla panoramarea, înclinarea, rotirea și mărirea (PTRZ-Pan Tilt Rotation Zoom) pentru a seta câmpul vizual necesar, fără a accesa camera video sau obiectivul. Dacă sunt necesare ajustări după instalare, de exemplu pentru noile aranjamente ale unui magazin sau pentru modificările unei zone cu grad de risc ridicat, acestea pot fi realizate de la distanță, în mod sigur, pentru a economisi timp, efort și resurse.

Analiza video cu precizie personalizată activată prin Trainer de cameră
Un punct cheie al diferenței în toate camerele FLEXIDOME IP starlight 8000i este tehnologia Intelligent Video Analytics încorporată în funcția Camera Trainer. Acesta este următorul pas în dezvoltarea analizei video și introduce conceptual de „învățare a mașinii – machine learning” la camerele Bosch. Camera Trainer permite integratorilor de sistem să personalizeze analizele video integrate Bosch pentru a detecta obiecte sau situații care contează cel mai mult pentru clienții lor. Acest lucru se potrivește perfect pieței de astăzi, deoarece nu există un „one-size-fits-all – un produs potrivit tuturor cerințelor” atunci când vine vorba de protejarea persoanelor și a proprietății sau furnizarea de date pentru business intelligence. Abilitatea de a identifica mai multe obiecte definite de utilizator cu mai multă precizie (exemplu: persoane care se plimbă cu un coș de cumpărături) și situații pot fi ușor combinate cu regulile de alarmă prestabilite existente și cu filtrele de obiecte ale camerelor video Bosch încorporate în Intelligent Video Analytics, pentru mai multă flexibilitate și precizie. Aceasta îmbunătățește substanțial nivelul de securitate pentru oameni și proprietăți, dar deschide, de asemenea, noi aplicații personalizate și utilizări. De exemplu, separarea vehiculelor grupate în fața semaforului, indiferent de mișcare. Sau cât timp a fost parcat un vehicul într-un loc de parcare. Cu Camera Trainer, camerele video pot fi învățate să recunoască și să detecteze obiecte staționare sau anumite situații, ca alternativă la pornirea declanșată doar de mișcare.

Cel mai înalt nivel al detaliilor imaginii în condiții de iluminare provocatoare
Rezoluțiile mai ridicate și viteza de filmare ridicată (numărul de cadre filmate pe secundă), o gamă dinamică mai bună (posibilitatea distingerii obiectelor din imagini) și sensibilitatea sporită la lumină sunt vitale pentru captarea de imagini în care se pot distinge indivizi sau obiecte ce pot fi folosite ca dovezi incontestabile. O caracteristică unică a noii game FLEXIDOME IP starlight 8000i este că tehnologia de starlight de la Bosch, este încorporată ca standard, indiferent de rezoluție. Aceasta înseamnă că toate modelele FLEXIDOME IP starlight 8000i: HD 1080p, 6 megapixeli și cu rezoluție 4K ultra HD, oferă detalii excepționale – chiar și în situații de lumină scăzută.
Obiectele în mișcare rapidă sunt ușor de capturat în înregistrări cu până la 60 fps, în timp ce valorile parametrului High Dynamic Range de până la 134 dB compensează petele întunecate și luminoase din scenă.
Carcasa rezistentă la apă din clasa IP66, acoperită cu strat dublu de vopsea de înaltă calitate, pentru o protecție suplimentară împotriva coroziunii, rezistentă la vandalism conform clasei IK10, temperatura de funcționare de -50 până la +60 ˚ C, fac noua gamă extrem de robustă de camera video FLEXIDOME IP starlight 8000i potrivită pentru aplicații interioare și exterioare.
Noua serie FLEXIDOME IP starlight 8000i lansează un concept nou, ce schimbă regulile jocului, pentru instalarea, configurarea și punerea în funcțiune de la distanță.
Acesta introduce următorul pas în analiza video integrată, oferind capabilități de machine learning (învățarea mașinilor) pentru a instrui camerele video și pentru a îmbunătăți în continuare securitatea și a oferi noi oportunități de afaceri. Toate aceste caracteristici sunt combinate cu imaginea și calitatea așteptate de la Bosch. Camerele FLEXIDOME IP starlight 8000i oferă avantaje clare utilizatorilor și instalatorilor.

www.bosch.com,
www.iot.bosch.com,
www.bosch-press.com,
www.twitter.com/BoschPresse.

 

 

Share