Stâlpii de iluminat Çepaş

Stâlpii de iluminat Çepaş, comercializați de Consolight: gama completă, de la dimensiuni și funcționalități standard la personalizare în proiecte speciale (stadioane, aeroporturi)

Viața se derulează cu viteză 24 de ore pe zi. Chiar și un singur loc întunecat, în care lumina nu ajunge la parametri optimi, poate opri sau cauza pagube în activitatile desfasurate. Stâlpii de iluminat sunt elemente importante în derularea continuă a activităților din sectoarele publice sau private.

Stâlpii de iluminat Çepaş, produși de compania spaniolă Gonvarri Industries și comercializați de Consolight, au un excelent raport calitate/ preț și îndeplinesc integral standardele europene, cu certificări ISO în zonele de protecție de mediu (ISO 14001:2015, Environmental Management System), sistem de management al calității (ISO 9001:2015) și QHSE (ISO 45001:2018, Occupational Health and Safety Management).

Gama standard de stâlpi octogonali are o acoperire largă, de la 3m până la 12m uzual, iar pentru proiecte speciale se pot produce stâlpi până la 20m.

Caracteristicile stâlpilor Çepaş sunt:

 1. Rezistență la viteza vântului: 90 km/ h, conform standardului în vigoare EN 040-5;
 2. Realizați din oțel galvanizat la cald, conform standard TS EN ISO 3834-2, standard EN 10025; EN ISO 1461; oțel de tip S235 JR, caracteristic materialelor sudate;
 3. Tip constructiv cu flanșă: se montează cu ajutorul sistemului de fixare prin ancore în fundația din beton;
 4. Fixarea stâlpului se face în doua etape: prima etapă este fixarea sistemului de ancorare în beton (dimensiunile fundației se regăsesc în fișa tehnică), urmând etapa a doua, fixarea stâlpului după întărirea betonului;
 5. Stâlpul octagonal se livrează împreună cu ușita de vizitare și sistemul de  ancorare inclus  în preț (buloane și sablon de  montaj);
 6. Pe stâlpi se pot monta brațe simple, duble, triple, cvadruple, în funcție de cerințele proiectului.

Stâlpii cei mai solicitați în proiectele de iluminat stradal sunt cei de 8m.

 • Sunt recomandați pentru iluminatul stradal pe strazi cu trafic intens, cu maxim 2 benzi pe sens, dar și în parcări;
 • Pentru stâlpii de 8m sunt recomandate lămpile stradale de minim 6000 lumeni;
 • Diametru bază stâlp: 130 mm;
 • Diametru vârf: 60 mm;
 • Grosime tablă oțel: 3 mm;
 • Dimensiune flanșă: 250×250 mm.

De asemenea, partenerul Gonvarri Industries produce si stalpi Çepaş pentru proiectoare cu elevator, pretabili în spații deschise, aeroporturi, dar și stâlpi tip special pentru stadioane, cu înălțimi de până la 60m. Acestea sunt produse diferențiatoare pe piață, de complexitate mare, ce indică o înaltă capacitate de adaptare la specificul proiectelor, sporind eficiența și usurința în mentenanța proiectoarelor.

 Capabilitatea de producție stâlpi cu design special este deja validată în proiecte majore internaționale: în Turcia: Tunelul Eurasia, Aeroportul Hakkari Yüksekov, Aeroportul Balıkesir Edremit, în Qatar (autostrada Al Rayyan, New Orbital, Al Wakrah), în Ucraina și Grecia, realizând proiecte complexe de iluminat stradal, cât și stadioane. Pe lângă stâlpii de iluminat, un alt domeniu complementar în care partenerul Consolight excelează este cel al parapeților de autostradă, domeniu în care sunt deja implicați în proiecte de infrastructură aferentă autostrăzii Campia Turzii – Ogra, în valoare de 3 milioane euro, dar și în proiectul in derulare  pentru  Centura  Bucureștiului – Nord  și Sud.

Se pot produce și comercializa stâlpi de iluminat cu 2 opțiuni de forma: octogonale sau conice.

Stâlpi octogonali – pentru autostrăzi și iluminat stradal, bulevarde, intersecții, parcuri, fabrici, șantiere și spații de lucru, produse la diferite înălțimi.

Stâlpii pentru proiectoare: cu elevator, scara de protecție și scară mobilă. Sunt utilizați în zone deschise, precum parcuri, parcări, porturi, aeroporturi.

Stâlpi pentru stadioane și alte facilități sportive: cu scara de protecție.

Stâlpi speciali  cu 1, 2, 3 sau 4 brate de dimensiuni diferite, în funcție de zona în care sunt utilizati și tipul  de  corpuri  de  iluminat montate.

CONSOLIGHT vă stă la dispoziție la adresa comenzi@consolight.ro pentru stâlpi de iluminat standard (3m – 12m), din stoc sau cu livrare rapidă, precum și pentru comenzi speciale, adaptate proiectelor particulare pe care le derulați.

www.consolight.ro

 

Share