Premiul Design Plus va fi decernat în cadrul ediției din acest an a LIGHT+BUILDING Frankfurt, 2-6 octombrie 2022

Expoziția LIGHT+BUILDING  va avea loc în acest an, în perioada 2 – 6 octombrie 2022  și va găzdui ceremonia de acordare a prestigiosului premiu Design Plus Award,  acordat celor mai inovatoare produse din domeniul iluminatului

Comunicat de presă-Frankfurt pe Main, 18 martie 2022.

În căutare de soluții inovatoare pentru casă și clădire precum și corpuri de iluminat proiectate trendsetting, Light + Building Autumn,  Ediția din 2 până în 6 octombrie 2022, este show-ul internațional ce va prezenta tendințele majore ale domeniului. In condițiile unei abundențe de produse inovatoare,  Premiul Design Plus oferă tuturor companiilor expozante șansa de a-și asigura un avans în atragerea atenției vizitatorilor și a poziționării propriile lor creații foarte eficient.
Accentul se va pune pe produsele care combină cu pricepere designul de perspectivă cu inovația în tehnologie și ecologie în domeniile iluminatului, ingineriei electrice, precum și al construcțiilor și automatizării locuinței. Produsele  premiate, selectate de un juriu de experți de prestigiu, pot fi văzute în cadrul ediției de toamnă Light + Building la un spectacol special conceput exclusiv în acest scop. În paralel, produsele câștigătoare sunt prezentate și  într-o galerie online, cu imagini și text. În plus, companiile câștigătoare vor fi în centrul atenției la ceremonia de premiere ce va avea loc în timpul celui mai important târg mondial pentru iluminat, tehnologie de construcții și tehnologie de securitate conectată.

Punct de contact pentru orientare și inspirație: spectacolul special pentru Premiul Design Plus oferit de Light + Building.
Sursa: Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Pietro Sutera

Exponatele marcate cu Design Plus Award se bucură, de asemenea, de un avantaj dincolo de comerț perioada de prezentare: Premiul este considerat un punct de referință în industrie și ajută la poziționare
produse noi pe piață.
Toți expozanții ediției de toamnă Light + Building sunt invitați să aplice cu ei produse inovatoare și cu design sofisticat. Înscrierile sunt încă posibile până pe 22 Aprilie 2022. Aceasta va fi urmată în scurt timp de data limită pentru toate materialele de depunere pe 29 aprilie 2022.
Mai multe informații despre Design Plus Award, informații despre înregistrare, întrebări frecvente și GTC-urile pot fi găsite la: www.light-building.com/designplus.
Evenimentul Light + Building va avea loc în perioada 2 – 6 octombrie 2022.

Forumul Intersec se va deschide în paralel în perioada 3-6 octombrie 2022.

Light + Building  Digital extension este accesibil în perioada 2 – 14 octombrie 2022.

www.messefrankfurt.com

Share