Buderus inaugurează primul showroom propriu din România

In data de 19 aprilie 2011, departamentul de Termotehnică al firmei Robert Bosch S.R.L. a inaugurat un showroom dedicat produselor și sistemelor de încălzire Buderus. Showroom-ul este situat în București, în imediata apropiere a Parcului Carol. Buderus este una din mărcile cu care concernul german este prezent pe piața de termotehnică din România. La inaugurare au participat parteneri Buderus.

 foto inaugurare showroom Buderus

Un sprijin important pentru dealerii Buderus

Showroom-ul Buderus este menit, în primul rând,  să sprijine activitatea comercială și vânzările partenerilor-distribuitori Buderus, prin prezentarea în cadrul noului magazin a unei game largi de echipamente. Astfel, vizitatorii pot vedea de la centrale termice murale și automatizări, cazane de sol ultramoderne, panouri și instalații solare, pompe de căldură, la scheme sugestive și montaje funcționale demonstrative. Distribuitorii Buderus au astfel posibilitatea să viziteze showroom-ul împreună cu potențialii lor  clienți, pentru a le prezenta și mai eficient performanțele și beneficiile oferite de echipamentele de încălzire Buderus.

Showroom-ul Buderus – un loc de întâlnire pentru specialiștii în încălziri

În showroom sunt așteptați și alți colaboratori Buderus, specialiștii în încălziri – de la proiectanți și ingineri de service, la instalatori în domeniul termotehnicii. Cu toții vor găsi în showroom informații tehnice specifice, necesare activității lor curente.

foto interior showroom Buderus

Totodată, pentru a îmbunătăți și accelera procesul de livrare a unor produse și accesorii către partenerii Buderus, distribuitori sau instalatori, showroom-ul este echipat cu un mic depozit, astfel încât anumite echipamente uzuale să poată fi ridicate în regim de urgență.

În showroom se găsesc echipamente Buderus disponibile în România

Printre produsele aflate în showroom se numără cunoscutele centrale termice murale cu condensare, de înaltă eficiență energetică,  Logamax plus GB022 de 24 kW, Logamax plus GB112, cu variante de puteri între 24 și 60 kW, Logamax plus GB162, cu variante de puteri între 30 și 100 kW și Logamax plus GB162T40 cu boiler de 40 de litri, stratificat, încorporat în centrală. Vizitatorii pot vedea și boilerele aferente, de pardoseală, de tip Logalux. În showroom sunt prezente și cazanul din fontă, cu focar presurizat, Logano G215 (gamă de puteri 52-95 kW) și cazanul din fontă, atmosferic, Logano G124 (gamă de puteri 9-32 kW), împreună cu un boiler orizontal. Cazanele pe combustibil solid (pe lemne), utilizând tehnologia de gazeificare a lemnului, sunt reprezentate prin modelele Logano S121 și Logano S151, cu variante de puteri între 25 kW și 40 kW. Echipamentele de încălzire bazate pe energii regenerabile sunt expuse și ele în showroom: panoul solar plan Logasol SKS 4.0, panoul solar cu tuburi vidate Vaciosol CPC6, pompa de căldură Logatherm WPS K  (cu boiler încorporat sau cu boiler extern), precum și cazanul din oțel, pe peleți, Logano SP261.

 

Pentru achiziție, clienții finali, vor fi îndrumați către dealerii Buderus

Chiar dacă noul showroom Buderus nu se adresează clientului final, potențialii clienți persoane fizice, care vizitează showroom-ul și sunt interesați să achiziționeze produse Buderus, vor primi o listă neutră cu toți distribuitorii Buderus autorizați și vor fi îndrumați să se adreseze acestora pentru efectuarea achiziției. 

foto inaugurare showroom Buderus

 Buderus este una dintre cele mai importante mărci europene de echipamente termice, care oferă o tehnologie avansată de încălzire, răcire și ventilație pentru o atmosferă confortabilă în fiecare cămin. Grație automatizărilor inovative, sistemele de încălzire care utilizează energii regenerabile pot fi optim combinate sau pot completa cu succes un sistem de încălzire existent, care utilizează combustibili tradiționali. Buderus este specializat în comercializarea instalațiilor pentru încălziri, având un număr de 124 de filiale prezente în peste 50 de țări. Clienții Buderus beneficiază astfel de consultanță de specialitate, de un service de încredere, precum și de sisteme complete și eficiente energetic dintr-o singura sursă.

Mai multe informații regăsiți pe www.buderus.ro

 Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii și servicii. Conform rezultatelor preliminare, în anul fiscal 2010, circa 283.500 de angajați au generat vânzări de aproximativ 47,3 miliarde de euro, în domeniile construcției de autovehicule, tehnologiei industriale, bunurilor de larg consum și echipamentelor pentru construcții. Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH și cele peste 300 de filiale și companii regionale din peste 60 de țări. Prin includerea partenerilor comerciali și de service, Bosch este reprezentată în aproximativ 150 de țări. Această rețea internațională de dezvoltare, producție și vânzare reprezintă fundația creșterii concernului german. Bosch a cheltuit în 2010 aproximativ 4 miliarde de euro pentru cercetare și dezvoltare și a înregistrat aproximativ 3.800 de patente pe plan internațional. Prin toate produsele și serviciile sale, Bosch sporește calitatea vieții, oferind soluții care sunt atât inovatoare, cât și utile.

 În anul 2011, Bosch își sărbătorește cea de-a 125-a aniversare. Compania a fost înființată în Stuttgart în 1886 de către Robert Bosch (1861-1942), cu denumirea „Atelier de mecanică fină și electrotehnică”. Structura specială a proprietarilor Robert Bosch GmbH garantează libertatea antreprenorială a Grupului Bosch, fapt ce permite companiei să facă planuri pe termen lung și să efectueze investiții inițiale importante pentru protecția viitorului său.

Capitalul social al Robert Bosch GmbH este deținut în proporție de 92% de cǎtre Fundația Robert Bosch, o organizație caritabilă. Funcțiile de conducere ale Grupului sunt îndeplinite de Robert Bosch Industrietreuhand KG, un trust  industrial, care deține și majoritatea voturilor. Acțiunile rămase sunt deținute de familia Bosch și de Robert Bosch GmbH.

 Informații suplimentare sunt disponibile la adresele de Internet:

 www.bosch.com, www.bosch-presse.de și www.125bosch.com

Share