Phoenix Contact: Protecție la supratensiune cu economie de spațiu

În aplicațiile cu tehnologie de măsurare, control și reglare, sunt monitorizate și controlate o multitudine de senzori și actuatoare. O avarie cauzată de tensiuni de descărcare poate avea efecte devastatoare. Dispozitivele de protecție la supratensiune Phoenix Contact sunt soluția optimă pentru toate aplicațiile și ajută la evitarea erorilor de sistem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu familia de produse Termitrab complete, Phoenix Contact introduce pe piață cele mai înguste descărcătoare de supratensiune.  Ele sunt ideale pentru aplicații MCR de la o lățime de numai 3,5 mm. Astfel, dispozitivele protejează împotriva tensiunilor de descărcare, până la 572 semnale pe o șină DIN de doar un metru. Dispozitivul de deconectare asigură un comportament sigur la suprasolicitare. Starea individuală a fiecărui dispozitiv de protecție este semnalizată mecanic, fără energie auxiliară.
Monitorizarea la distanță a până la 40 de dispozitive de protecție la supratensiune învecinate se poate realiza prin modulele opționale de semnalizare. Astfel, se simplifică instalarea, nu mai este necesară cablarea suplimentară sau programarea modulului de protecție. În cazul suprasolicitării termice, modulele de semnalizare la distanță anunță starea ca mesaj colectiv prin intermediul unui contact fără potențial, de exemplu la camera de comandă.
Producția gamei TERMITRAB este flexibilă și pune la dispoziție articole adaptate individual pentru toate aplicațiile, în funcție de necesități: dispozitive de protecție cu de sign mai mic, articole cu descărcătoare debroșabile testabile, semnalizări și module de semnalizare la distanță opționale. Descărcătoarele de supratensiune sunt disponibile, atât în variantă de conectare push-in, cât și prin conexiune cu șurub. De asemenea, sunt disponibile variante noi, cu deconectare cu cuțit și pentru aplicații Ex.


Ce avantaje aveți folosind dispozitivele de protecție TERMITRAB complete:
• protecție pentru toate cerințele, datorită portofoliului complet de produse pentru toate semnalele obișnuite;
• economie de spațiu de până la 50%, datorită lățimii de 3,5mm;
• multiple utilizări: design și tehnologie de conectare adaptate la aplicație;
• verificare simplă datorită execuției inserabile a dispozitivelor de protecție la supratensiune;
• utilizare la nivel mondial în domenii Ex, prin aprobările ATEX și IECEx.

www.phoenixcontact.ro sales.ro@phoenixcontact.com

Share