Testere multifuncționale pentru instalații electrice de joasă tensiune FLUKE seria 1660

Testerele multifuncționale pentru instalații electrice Fluke seria 1660 sunt singurele echipamente de acest tip care contribuie la prevenirea defectării aparatelor conec tate și permit utilizatorilor să trimită wireless rezultatele testelor direct de pe teren, prin smartphone.

Testerele FLUKE seria 1660  verifică siguranța instalațiilor electrice din mediile casnice, comerciale și industriale. Acestea pot asigura instalarea corectă și în siguranță a cablărilor fixe pentru a îndeplini cerințele reglementărilor IEC 60364 și a tuturor standardelor locale relevante.


Fluke 1664 FC
Fluke 1664 FC este singurul tester pentru instalații care protejează aparatele conectate împotriva defectării în timpul testelor de izolație și vă permite să distribuiți rezultatele testării colegilor sau clienților în mod wireless, de pe smartphone. Funcția Insulation PreTest de la Fluke (patentată) vă împiedică să efectuați teste dacă la sistem sunt conectate aparate. Acest lucru contribuie la eliminarea posibilității defectării accidentale și asigură satisfacția clienților.
În plus, Fluke 1664 FC vă pune la dispoziție eficiența sistemului Fluke Connect. Acum puteți să trimiteți rezultatele testelor direct de pe Fluke 1664 FC către smartphone și să le transmiteți apoi celorlalți membri ai pei. Puteți să primiți păreri și sugestii și chiar să trimiteți dispoziții de lucru pe șantier.
În plus, puteți să salvați rezultatele testelor în spațiul de stocare Fluke Cloud™. Deoarece nu trebuie să vă mai notați datele pe hârtie, evitați eventualele erori de transcriere. Stocarea în cloud vă asigură o modalitate rapidă, sigură și precisă de a stoca toate datele testelor și de a crea certificate de testare cu Fluke DMS.
Fluke 1663
Testerul ideal pentru depanatorii profesioniști. Făcând parte din gama superioară și oferind capacități de măsurare complexe, acest instrument este ideal pentru utilizatorii profesioniști, dar este și ușor de folosit. Utilizarea este intuitivă și poate fi deprinsă ușor de tehnicienii de teren indiferent de nivelul lor de pregătire.
Fluke 1662
Un tester pentru instalații elementar și robust Fluke 1662 vă oferă fiabilitatea Fluke, utilizare simplă și toată puterea de testare de care aveți nevoie pentru operațiile esențiale de testare a  instalațiilor.

Capabilitățile importante ale echipamentelor FLUKE seria 1660

SECVENȚĂ DE TESTARE AUTOMATĂ (numai Fluke 1664 FC)
Lansează o secvență de șapte teste esențiale prin simpla apăsare a butonului TEST.
Reduceți durata de testare cu până la 40% cu ajutorul funcției “Testare automată”
Prin testarea automată se realizează 5 teste necesare pentru instalații într-o singură secvență, inclusiv testarea automată selectabilă de tip A, AC și RCD, garantând conformitatea cu reglementările locale pentru instalații.
Aceasta reduce numărul de conexiuni manuale, posibilitatea de a face greșeli și timpul de testare cu până la 40 % față de modelele Fluke anterioare.
Funcția “Insulation PreTest”-Protejați instalația. Evitați greșelile costisitoare.
Testerul pentru instalații Fluke 1664 FC este singurul de acest fel prevăzut cu funcția „Insulation PreTest” (testare prealabilă a izolației), care vă avertizează asupra greșelilor cu posibile consecințe grave sau costisitoare. Dacătesterul detectează conectarea de aparate la sistem în timpul testării izolației, va opri testarea și emite un avertisment vizual și acustic. Acest lucru contribuie la eliminarea posibilității defectării accidentale a echipamentelor periferice și asigură satisfacția clienților.


COMPATIBILITATE CU FLUKE CONNECT (numai Fluke 1664 FC)
Vedeți rezultatele testelor pe smartphone prin intermediul aplicației mobile Fluke Connect® și al softwareului de gestionare a datelor (Fluke DMS, se vindeseparat). Descărcați aplicația gratuită Fluke Connect pentru a putea să transmiteți datele wireless și pentru a avea acces la spațiul destocare Fluke Cloud™.
Fluke Connect®, funcția de apelare ShareLive™ și stocarea Fluke Cloud™ – Distribuiți informația de oriunde.
Economisiți timp – sunteți scutit de introducerea datelor deoarece puteți să sincronizați wireless măsurătorile direct de pe testerul pentru informații și să le distribuiți echipei folosind sistemul Fluke Connect. Accesul simultan la măsurători de la locul inspecției, din birou sau dintrun alt loc permite luarea mai rapidă a deciziilor și colaborarea în timp real între membrii echipei.
Stocarea Fluke Cloud™
Preluați rezultate stocate oriunde v-ați afla. Datorită stocării în cloud, puteți să preluați rezultate stocate și dacă sunteți la birou, și dacă sunteți pe teren, pentru a lua decizii în timp real. Fluke Connect utilizează instrumente de testare prevăzute cu funcții de radiocomunicații și oapli cație mobilă pentru a transfera măsurători direct de pe teren către o locație securizată din cloud, în care membrii echipei pot accesa direct datele. În plus, puteți să importați datele în Fluke DMS pentru a procesa și genera certificate.

ing. Gabriel Ghioca, Director Tehnic ARC BRAȘOV
gabriel.ghioca@arc.ro       www.arc.ro

Share