Cofretul electric Mini Pragma simplu și frumos în același timp

Ing.Marius Velea

Un cofret electric pe care nu mai dorești să îl ascunzi!

Forma și culorile îi permit acestui cofret să fie deplin integrat în mediile rezidențiale (locuințe), camere de hotel sau firme. Și, de asemenea, sunt utilizate pentru a crea stiluri diferite.

foto Cofret electric Mini Pragma

Design-ul atractiv al cofretului Mini Pragma, posibilitatea de a alege culori (5) și finisajul său asigură faptul că, atunci când este instalat, cofretul este perfect integrat în spațiul de locuit. Și în plus, acest cofret se armonizează complet cu aparatajul ultraterminal (prize, întrerupătoare etc.). Este o ofertă Schneider Electric exclusivă pentru mediile rezidențiale.

foto PB104667 : coffret encastrŽ MONTALBANO

Acest cofret din plastic este valabil în versiune aparentă și incastrată, cu 1 la 3 rânduri și 4 la 36 module în total. Versiunea de cofret pentru montaj aparent este de culoare albă. Și versiunea de cofret pentru montaj incastrat este valabilă în următoarele culori: alb, fildeș, gri, fistic și granat.

foto cofret electric Mini Pragma

Ușa este plină, albă sau translucidă fumurie. Nu în cele din urmă, o funcție nouă este propusă, liniștitoare pentru client: led de reperare luminos. În cazul întreruperii alimentării electrice generale, cofretul rămâne iluminat pentru 15 minute. Va fi deci ușor de reperat pentru repunerea în funcțiune a instalației electrice.Acest led este alimentat de un supercapacitor, care se reîncarcă permanent și un necesită nici baterie nici acumulator.

foto cofret electric Mini Pragma

Mini Pragma, gândit să simplifice operațiile de instalare și conectare

Odată cu lansarea noii game de cofrete Mini Pragma, electricienii nu au fost uitați: spațiu optim de cablare ce asigură o instalare ușoară. Cablurile, tuburile și canalele de cabluri pot intra și ieși prin partea superioară, inferioară sau prin spate. De asemenea la versiunea de cofret pentru montaj aparent există 2 plăci detașabile (partea de sus și jos a cofretului) pentru a crea mai mult spațiu pentru operațiile de conectare. O alta exclusivitate Schneider Electric.

foto cofret electric Mini Pragma

Multe dispozitive ingenioase vă permit să îmbunătățiți ajustarea pe orizontală și verticală a fundului cofretului. Blocurile terminale se fixează foarte ușor printr-o simplă clipsare.

foto cofret electric Mini Pragma

Schneider Electric pune la dispoziție o soluție electrică reală pentru clădirile rezidențiale, completată de gama Domae de aparate de protecție și comandă. Nu aștepta să le descoperi!

foto cofret electric Mini Pragma

Share