Ridge Tool da lectii de business

In cadrul seminarului „1st RIDGID Drain Cleaning Event”, Ridge Tool da lectii de business

La Cluj Napoca, specialistii Ridgid le-au vorbit romanilor despre una dintre cele mai profitabile nise de business: serviciile de curatare si intretinere a canalizarilor. Evenimentul Ridge Tool a targetat in primul rand firmele de instalatii, dar nu i-a ocolit nici pe alti intreprinzatori.
„Curatarea si mentenanta canalizarilor domestice si industriale este un segment de business cu un potential ridicat in Romania, unde regiile de apa se ocupa doar intretinerea tronsoanelor principale”, crede Camil Aliman,  Area Manager Ridge Tool pe Romania si Ungaria. „Investitia initiala intr-o companie specializata in curatarea si intretinerea canalizarilor incepe de la 10.000 euro si poate depasi 100.000 euro in cazul in care firma se doteaza cu mai multe utilitare echipate cu echipamente video pentru diagnosticarea conductelor, locatoare, masini sectionale si cu jet de apa”, adauga Aliman.

foto Camil Aliman,  Area Manager Ridge Tool pe Romania si Ungaria
Camil Aliman, Area Manager Ridge Tool pe Romania si Ungaria

O idee de afaceri care suna bine si genereaza profit. Si pentru care Uniunea Europeana aigura sustinere. Astfel, exista modalitati de finantare a investitiei cu fonduri comunitare de pana la 25.000 euro pe cap de angajat.
Daca va intrebati cum suna preturile in domeniul canalizarilor, ei bine iata:  „curatarea unui tronson de canalizare se taxeaza cu sume cuprinse intre 35-60EUR pe metru curatat. La care se adauga pretul pentru video inspectie: intre 6 si 10 EUR pe metru”, marturiseste Camil Aliman. Datele existente pe piata au determinat peste 40 de companii mici si mijlocii sa participe la seminarul de business Drain Cleaning organizat de Ridge Tool la Cluj

La nivel mondial, RIDGID produce o gama completa de echipamente si masini pentru curatarea canalizarilor, avand o traditie de peste 60 de ani in acest domeniu. In acest moment cele mai performante locatoare de utilitati de pe piata se pot gasi si la distribuitorii din Romania.

foto locator ridgid

RIDGID sprijina dezvoltarea acestei piete si acorda suport intreprinzatorilor dornici sa inceapa o astfel de afacere, prin consultanta tehnica, training, produse fiabile si cea mai avansata tehnologie.

foto Hala Ridge Tool

 Impactul seminarului a determinat compania Ridgid sa efectueze traininguri lunare de 3000 de euro.

Share