Autodesk creste puterea proiectarii 3D cu noile Suite de produse pentru proiectare si creatie 2012

Noile suite de produse Autodesk faciliteaza accesul catre seturi largi de solutii software pentru proiectare, simulare si comunicare vizuala special concepute pentru proiectarea in arhitectura, infrastructura, constructii, mecanica si divertisment.

foto Noua familie de suite Autodesk pentru proiectare si creatie  

BUCURESTI – Autodesk, Inc (NASDAQ: ADSK) a lansat noul portofoliu de solutii de proiectare 3D 2012 si extinde familia suitelor de produse. Noile suite faciliteaza adoptia si utilizarea unei game mai largi de produse Autodesk si sunt special dezvoltate pentru acoperirea nevoilor de lucru in domenii extinse. Suitele sunt disponibile in pachete convenabile economic ce cuprind produse complementare specializate pentru arhitectura, constructii, infrastructura, mecanica si divertisment si care, atunci cand sunt folosite impreuna, ajuta la gestionarea datelor, fluxurilor de lucru si proceselor de proiectare si productie.

„Aceste suite software contin seturi complete de instrumente care lucreaza impreuna pentru a ne ajuta clientii sa isi imagineze, sa proiecteze si sa creeze produse, cladiri, infrastructuri si filme recunoscute pe plan mondial.”

„Noua familie de suite Autodesk pentru proiectare si creatie ne ajuta sa ne continuam drumul catre atingerea obiectivului nostru de democratizare a proiectarii si creativitatii”, a declarat Carl Bass, presedinte si director executiv Autodesk. „Aceste suite software contin seturi complete de instrumente care lucreaza impreuna pentru a ne ajuta clientii sa isi imagineze, sa proiecteze si sa creeze produse, cladiri, infrastructuri si filme recunoscute pe plan mondial.”

foto Noua familie de suite Autodesk pentru proiectare si creatie

Suitele Autodesk 2012 pentru proiectare si creatie

Familia de suite pentru proiectare si creatie Autodesk ofera un acces sporit la instrumente puternice de proiectare specifice industriilor prin intermediul unor pachete economice de solutii software mai usor de instalat, implementat si administrat decat produsele individuale. Suitele ofera posibilitatea standardizarii modului de lucru pentru mai multe departamente de proiectare, fapt ce ofera o mai mare flexibilitate in inovare si posibilitatea de a raspunde mai usor cerintelor de afaceri aflate mereu in schimbare. In plus, suitele faciliteaza explorarea noilor produse si tehnologii de catre utilizatori si ofera acestora o experienta coerenta, fapt ce usureaza semnificativ invatarea si lucrul cu mai multe instrumente Autodesk in cadrul aceluiasi proiect. Familia de Suite Autodesk 2012 include:

  • Autodesk Design Suite 2012 este suita ce combina puterea si flexibilitatea aplicatiilor ce au la baza platforma AutoCAD cu solutiile intuitive pentru schitare, proiectare conceptuala, prezentare si vizualizare. Cu ajutorul acestei noi suite de produse, arhitectii si designerii pot crea modele convingatoare, pot face schimb de date in toate fazele de proiectare si pot transforma comunicarea vizuala in parte integranta a procesului de proiectare. Aplicatia de baza a Autodesk Design Suite este AutoCAD 2012 careia i-au fost implementate noi fluxuri extinse de lucru pentru proiectarea conceptuala si documentarea modelului.
  • Autodesk Product Design Suite 2012 este o solutie noua, cuprinzatoare si economica, dezvoltata pentru proiectarea de produse. Suita include cea mai importanta aplicatie din portofoliul Autodesk pentru proiectare, vizualizare si simulare in industria mecanica, Autodesk Inventor 2012, program ce ofera noi functionalitati pentru proiectarea produselor durabile.
  • Autodesk Building Design Suite 2012 si Autodesk Infrastructure Design Suite 2012 ofera un set cuprinzator de instrumente dedicate arhitectilor, inginerilor si proiectantilor care vin in intampinarea nevoilor acestora in cadrul tuturor fluxurilor de lucru, de la proiectare, vizualizare si simulare pana la documentatie si constructie. Autodesk Building Design Suite include aplicatiile Revit 2012, programe software echipate cu instrumente noi de colaborare si de modelare a constructiei si suport pentru tehnologia norilor de puncte prin conectarea directa a scanerelor laser in procesul de modelare BIM. Autodesk Infrastructure Design Suite cuprinde aplicatia AutoCAD Civil 3D 2012 ce ajuta la accelerarea procesului de proiectare in domeniul transporturilor cu noile instrumente de modelare a drumurilor si adauga capabilitati de analiza a retelelor de apa pluviala si menajera.
  • Autodesk Entertainment Creation Suite 2012 extinde fluxurile de lucru ale aplicatiilor Autodesk 3ds Max sau Autodesk Maya cu instrumente intuitive pentru sculptura si pictura texturilor, animatie de caractere in timp real si efecte. 3ds Max 2012 ofera un nou nucleu grafic accelerat, mRigids pentru simularile dinamice corp-rigid in viewport si imbunatatiri ale sculpturii si picturii. Maya 2012 prezinta imbunatatiri la viewport oferind efecte full-screen, trasee editabile de miscare pentru editarea animatiei in viewport si optiuni noi de simulare.

 Disponibilitate

Aplicatiile si suitele software Autodesk sunt disponibile in Romania prin reteaua de Parteneri Autorizati Autodesk (www.manandmachine.ro/parteneri). Pentru mai multe informatii despre produsele Autodesk vizitati http://romania.autodesk.com; www.autocadlt.ro si www.manandmachine.ro sau contactati Partenerii Autorizati Autodesk.

Despre Autodesk

Autodesk Inc. este lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software pentru design 2D si 3D, inginerie si divertisment, destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment. Incepand cu lansarea software-ului AutoCAD in 1982, Autodesk isi dezvolta in mod constant portofoliul de aplicatii, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-si concepe virtual ideile inainte ca acestea sa fie puse in practica. Companiile aflate in topul Fortune 500 precum si cei mai recenti 15 castigatori ai premiului Academiei pentru Cele Mai Bune Efecte Vizuale utilizeaza solutiile Autodesk pentru designul, vizualizarea si simularea ideilor si conceptelor, reusind astfel sa creasca economiile, calitatea produselor dar si sa pastreze in secret inovatiile ce le confera un avantaj competitiv. Pentru informatii suplimentare despre Autodesk, vizitati www.autodesk.com.

Despre Man and Machine

Man and Machine Software SE (M+M) este unul dintre cei mai importanti distribuitori de software de proiectare si productie asistata de calculator (CAD/CAM) din Europa, avand filiale in Germania, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Romania, Suedia, Polonia dar si in Statele Unite ale Americii, Japonia si zona APAC. Gama de produse oferita de M+M este extrem de variata si cuprinde solutii CAD/CAM cu nivele de pret/performanta diferite pentru cele mai importante industrii (inginerie mecanica, arhitectura, infrastructura). Infiintata in anul 1984, compania are sediul central in Wessling, Germania. Pentru mai multe informatii despre Man and Machine Romania, vizitati www.manandmachine.ro.

* Produsele gratuite fac subiectul termenilor si conditiilor acordului de licenta cu utilizatorul final, care insoteste descarcarea programului.

 Autodesk, AutoCAD, AutoCAD LT, Alias, Autodesk Inventor, DWG, Inventor, Mudbox, Showcase, Sketchbook si 3ds Max sunt marci inregistrate Autodesk, Inc., in Statele Unite ale Americii si/sau alte tari. Toate celalalte denumiri de produse ori marci comerciale apartin proprietarilor lor. Autodesk isi rezerva dreptul sa modifice ofertele de produse si specificatiile in orice moment, fara a anunta in prealabil, si nu este raspunzatoare pentru greselile grafice sau de tiparire care ar putea aparea in acest document.

Share