AXIS M5000-G

Axis Communications anunță lansarea unei camere multidirecționale cu senzor de 15 MP care permite o supraveghere la interior completă. Poate să acopere o suprafață de 400 m², fiind echipată cu trei senzori de 5 MP și o cameră PTZ cu zoom optic de 10x și rezoluție HDTV 1080p.

AXIS M5000-G oferă conectivitate I/O wireless cu dispozitivele Z-Wave Plus®, acest lucru permitând camerei să comunice cu un număr de până la șase dispozitive într-o configurație de sistem. În plus, toate informațiile primite de la dispozitivul Z-Wave sunt transferate către sistemul VMS și afișate ca suprapuneri în cadrul fluxului video.

Prin folosirea a patru senzori distincți, integrați într-o singură carcasă, camera are o rentabilitate ridicată și permite agenților de securitate să fie mai eficienți. Toate stream-urile sunt afișate pe un singur monitor, putându-se realiza o comutare facilă și rapidă între ele, cu un singur click.

Modelul deține autofocus și lumini indicatoare care ajută la descurajarea comportamentelor antisociale și infracționale, fiind ideală pentru utilizarea în magazinele comerciale și spațiile interioare de dimensiuni mari.

Caracteristicile principale includ:

  • 3 senzori de 5 MP;
  • Privire de ansamblu totală și detalii mărite;
  • Acoperă spații interioare cu o suprafață de până la 400 m²;
  • Zoom optic de 10x cu rezoluție HDTV de 1080p;
  • Z-Wave pentru dispozitivele inteligente de uz domestic.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

 

Share