Scule profesionale Panasonic

Spot Vision Electric & Lighting își păstrează tradiția de 26 ani în România de furnizor pentru soluții electrice complete. Suntem recunoscuți la nivel național ca fiind distribuitori ai brandului Panasonic. Mereu inovativi, am acceptat provocarea de a aduce pe piața din România începând cu anul trecut 2019, uneltele profesionale Panasonic Power Tools.       Pentru a evidenția importanța și calitatea produselor noastre trebuie pentru început să stabilim categoriile de utilizatori de scule electrice:
Utilizatorii ocazionali – sunt cei care dețin și folosesc o șurubelniță electrică sau bormașină o data pe an pentru mici modificări casnice;
Meșterii – sunt pasionați de tâmplarit sau zidărit și au nevoie ca uneltele lor să facă față cerințelor și să nu scoată fum după câteva utilizări.
Utilizatorii profesionali – aceștia sunt cei mai pretențioși folosind sculele mai multe ore pe zi pe șantiere sau în fabrici.
“ Bormașină “ (din germană Bohrmaschine) este denumirea populară pentru mașina de găurit, o mașină unealtă care găurește prin sfredelire un material dur cu ajutorul unui burghiu și este acționată de un motor electric. Majoritatea bormașinilor actuale, prin schimbarea capului mobil pot îndeplini funcții multiple precum de autofiletantă, freză sau acționând un buton pot să-și schimbe funcția în ciocan rotopercutor.
Diversitatea sculelor electrice profesionale cu acumulatori de pe piata este foarte mare. Pentru a face alegerea potrivita trebuie să ținem cont de: putere, torsiune și viteză. Cu cât voltajul este mai mare cu atât puterea de torsiune este mai mare, adică puterea de pătrundere în materiale precum lemn, căramidă, beton, metal este mai rapidă.
Avantajele sculelor cu acumulatori sunt nenumărate: sunt versatile, sunt rapide datorită lipsei cablurilor de alimentare, nu necesită prize/întrerupător în zona de lucru, sunt ușor de depozitat.
Capacitatea acumulatorilor este și ea importantă, acestea arată cantitatea de energie ce poate fi înmagazinată în acumulator, puterea cedată de către acumulator este cu atât mai mare cu cât tensiunea lui este mai mare și tensiunea mai mare a acumulatorului poate susține un motor mai puternic.
De aproape 40 ani Panasonic a dezvoltat și a fabricat instrumente electrice bazate pe baterii pentru aplicații profesionale și industriale. Peste tot in lume Panasonic a influențat proiectarea sculelor electrice cu o tehnologie inovatoare, performanță și nu in ultimul rând dimensiuni compacte necesare profesioniștilor.
Calitatea și durabilitatea ridicată sunt două dintre cele mai importante criterii pentru desfășurarea și producerea de noi produse, ceea ce le face ideale în aplicații grele. Designul și specificațiile produselor se schimbă constant în interesul îmbunătățirii lor.
La cererea pieței avem disponibile 13 unelte, fiecare vine în pachet cu 2 acumulatori și încărcător pentru aceștia, acumulatorul Li-ion pliabil pentru mai multe variante de scule și 2 variante de kituri scule.
Toate produsele Panasonic Power Tools au un termen de garanție de 3 ani .
Pentru a vizualiza întreaga noastră gamă de produse vă invităm să vizitați site-ul nostru :  www.spotvision-electric.ro
Dorim să prezentăm în acest articol câteva variante de produse profesionale:

Mașină de înșurubat și găurit reversibilă: EY7430LA2S

Pachetul cu o greutate netă de 3,00 kg conține : Masină de înșurubat și găurit reversibilă 10,8V capacitate baterie 1.5Ah (Li-ion). Timpul de încărcare utilizabil / complet este de 40/50 min. Viteza de rotație în gol este de 2 trepte Low 110 – 400 și High 320-1300 rot/min. Cuplul maxim este de 20Nm, control electronic al vitezei, 17 trepte de cuplu mandrină + 1 poziție găurire. Frâna electrică și prezența luminii LED asigură o funcționare ideală.
Cei 2 acumulatori Panasonic Li-ion 10.8V 1.5 Ah permit monitorizarea individuală a celulelor bateriilor și întreruperea automată a alimentării cu energie înainte de descărcarea completă.
Încărcătorul 10.8V are un cablu de alimentare cu lungimea de 2m și este recomandat strict pentru încărcarea acumulatorilor Panasonic, are 2 LED-uri de semnalizare încarcare Roșu și Verde.
Geanta textilă de culoare neagră este ideală pentru transportul și păstrarea mașinii de înșurubat în condiții sigure .

Mașină de înșurubat și găurit reversibilă cu mâner: EY7460LS2S

Acest kit cu o greutate netă totală de 8,00kg conține: Mașina de înșurubat și găurit reversibilă cu mâner 21.6V, capacitate baterie 4.2Ah Li-ion;  2 acumulatori 4.2Ah ; 1 încărcător universal compatibil cu toți acumulatorii Panasonic Li-ion de la 14,4V până la 28,8V cu panou de control de culoare verde + portocaliu și o valiză de plastic pentru depozitare și transport.
Timpul de încărcare al acumulatorilor: utilizabil / complet este de 65/85 min; Viteza de rotație low 100-400 rot/min, high 350/1500 rot/ min. Mandrina de 13mm are 17 trepte de cuplu + poziție pentru găurire. Corpul ultra compact, frâna electrică, controlul electronic al vitezei, lumina LED pt iluminarea locală a zonei de lucru, cuplul maxim de 63Nm dar și mânerul pentru un sprijin mai bun în spații înguste fac ca această bormașină să fie în topul vânzărilor noastre.

Mașină de înșurubat cu impact tangențial: EY75A8PN2G

Această unealtă are rezistență la apă și praf IP56 și este construită pentru utilizare industrială. Se livrează la fel ca și celelalte aparate împreună cu: valiză de plastic, 2 acumulatori 3.0 Ah și 1 încărcător 18V. Timpul de încărcare al acumulatorilor: utilizabil / complet este de 65/80 min. Motorul electric cu perii înseamnă o durată de viață mai mare, generează mai multă putere și eficiență a cuplului, acesta fiind de 470Nm, turație nominală 2500 rot/min. Mâner ergonomic, lumină LED, frana electrică și prevăzută cu cârlig pentru centură este ideală pentru construcţia de maşini, pentru montarea roţilor la autoturisme, îmbinări prin înşurubare în construcţii din oţel şi construcţii civile.

Set Combo: Mașină de înșurubat/găurit EY7430 + Mașină înșurubat cu impact EY7530 + 2 acumulatori 10.8V-1.5Ah + Încărcător EY0L32 + Lanternă EY3732B + Geantă textilă pentru transport: EYC110LA2L

Acest kit se adresează persoanelor care doresc să utilizeze o gamă mai largă de scule cu acumulatori la un preț accesibil.  Geanta de scule face parte din gama de accesorii Panasonic, fabricate dintr-un material textil rezistent, are rolul de transport și păstrarea tuturor produselor din kit împreună. Are în interior un buzunar mare cu fermoar și 7 spații pentru toate piesele din kit.  Lanterna reglabilă Panasonic EY3732B: Tensiune baterie: 10.8V; capacitate: 1.5Ah; luminozitate: 540 Lux; timp de operare: 240 min. Încărcător 10.8V – 1.5Ah Li-ion este destinat strict pentru încărcarea acumulatorilor Panasonic și folosește un sistem de monitorizare al celulelor acumulatorilor Li-ion prevenind supraîncălzirea sau supraîncărcarea acestora. LED-uri de semnalizare verde/roșu, cablu electric cu lungimea de 2m.  Mașina de înșurubat cu impact tangențial 10,8V- 1,5Ah. Foarte compact, are o viteză de rotație 0-2200 rot/min, cuplu maxim 90Nm, anduranță excepțională pentru greutatea de 0,98kg cu acumulator inclus.   Mașina de înșurubat și găurit 10,8V- 1,5Ah. Corp ultracompact pentru manevrare și control ușor. Timp de încărcare rapid – 50 min, viteză de rotație în gol min 400 – max 1300 rot/min, cuplu maxim 20Nm, 17 trepte de cuplu mandrină + 1 poziție pentru găurire,prezența iluminatului cu LED pentru locuri cu vizibilitate mică.  Este ideală pentru producția sau montajul mobilierului sau pentru orice aplicație de înșurubare sau găurire.

 Încercați sculele Panasonic!

panasonic

www.spotvisionelectric.ro

 

Share