Smart Camera Box pregătit pentru acțiune !

Supraveghere video pentru o lume sigură-Smart Camera Box

Sistemele de monitorizare video sunt o componentă crucială a conceptelor de securitate fizică a obiectivelor protejate. Scopul acestora este de a supraveghea eficient instalațiile de producție, spațiile de birouri sau alte obiective împotriva perturbării activităților, a furtului sau a spionajului industrial.
Sistemul de supraveghere video, în ansamblul său, va fi la fel de sigur precum fiecare element din componența sa, iar rețeaua care conectează toate componentele va juca un rol crucial în securitatea acestui ansamblu. Sistemele desupraveghere video sunt operate non stop, ceea ce implică excelente proprietăți de fiabilitate și robustețe în medii dificile pentru fiecare din aceste componente.
Fie că aveți nevoie de doar câteva camere într-o hală de mici dimensiuni sau sute de elemente de monitorizare pentru a supraveghea o platformă industrială mai mare sau un ansamblu de clădiri, Phoenix Contact vine în întâmpinarea nevoilor dvs. cu soluții scalabile care pot fi adaptate cu ușurință la sistemul dvs. specific de supraveghere video. Analizăm rețeaua de supraveghere video dintr-o perspectivă holistică. În calitate de specialiști în produsele și serviciile dedicate rețelelor industriale și implicit a echipamentelor necesare conectării camerelor la serverele video, vă oferim soluții industriale care se vor asigura că nu veți avea nici o pierdere a materialelor video.

Fig.1 : Implementare ușoară și disponibilitate ridicată cu ajutorul Smart Camera Box

Fig.2 : Tommy Göring – Product Manager – explică avantajele noului Smart Camera Box 

Încrederea oferită de echipamentele industriale în domeniul supravegherii video
În sistemele de monitorizare video, o parte semnificativă a eforturilor de realizare a proiectului este consumată de proiectarea, realizarea și instalarea infrastructurii. Timpul alocat acestor etape poate fi redus la minimum, iar eficiența resurselor implicate va fi semnificativ îmbunătățită apelând la produsele industriale avansate și la cutiile de control preasamblate. Iar Smart Camera Box – sistemul integrat de conectare în siguranță a camerelor de supraveghere la serverul video – asigură de aceste deziderate oferindu-vă avantaje cum ar fi:
• Design foarte compact și robust. Construcție cu grad ridicat de protecție dotată cu un sistem flexibil de presetupe pentru intrarea diverselor cabluri (2 și 3);
• Funcționare într-o plajă largă de temperaturi, fără elemente în mișcare (de ex. ventilator);
• Sursă de alimentare încorporată (4) cu buget total de putere de 160 W, asigurând până la 90 W pentru fiecare portPOE;
• Protecție integrată la tranzienți sau descărcări (6), precum și protecție antivandalism sau la intervenții neautorizate (8), ambele cu semnalizare eveniment via Ethernet;
• Mecanism integrat de despicare (splice) și conectare a fibrelor optice (7);
• Switch gigabit (cu 2/4 porturi POE) completat cu funcții de management orientate către aplicație (5);
• Caracteristici mecanice și electrice de securitate;
• Adaptor de instalare universal, orientat către ușurința în exploatare grație mecanismului simplu de blocare (1). Soluțiile disponibile în prezent pentru acest domeniu al conectării camerelor video la serverele de monitorizare, sunt în unele cazuri bazate pe construcții rea lizate în carcase care nu se ridică la cele mai ridicate standarde de protecție sau robustețe, de multe ori fiind gândite pentru aplicații de interior, neasigurând exigențele aplicațiilor în aer liber. De cele mai multe ori găsim la interior componente uzuale, procurate din surse diferite, cu posibile vicii de compatibilitate, iar cablarea acestora este câteodată prea complicată. Ca atare, designul foarte compact și robust, componentele atent selecționate și funcționalitățile complete, precum și ușurința în instalare și exploatare ale Smart Camera Box, fac din aceasta soluția ideală pentru implementarea eficientă a infrastructurii unei aplicații de monitorizare video.

Fig.3 : Arhitectura internă a Smart Camera Box

 

Pentru mai multe informații și sfaturi, nu ezitați să ne contactați la sales.ro@phoenixcontact.com sau la +40-21-350-88-12. www.phoenixcontact.ro

 

Share