Noua interfată HMI de la Beijer Electronics realizează mult mai rapid trecerea de la concepție la rezultat, în domeniul ingineriei

Tehnologia HMI, interfața om-mașină, face un pas uriaș înainte, odată cu lansarea noului program iX 2.0 HMI și a panourilor operator de nouă generație de la Beijer Electronics. Combinația conceptului HMI concentrat pe piață la viteza gândului și soluția iX HMI accelerează dezvoltarea proiectului și furnizează aplicații mai rapide și mai eficiente de navigare.

Cea mai rapidă cale de la concepție la aplicație

Programul de dezvoltare iX 2.0 minimizează distanța între conceptul HMI și aplicația complet instalată, intuitivă. Funcțiile tehnologice inteligente și meniul îmbunătățit de tip panglică, setat într-un mediu standard Windows®, asigură dezvoltatorilor de proiecte o reducere substanțială de timp.

Operare simplă și eficientă

Nici un HMI industrial nu a fost atât de intuitiv ca noua soluție iX HMI de la Beijer Electronics. Prin implementarea funcțiunilor de navigare folosite în aplicațiile uzuale de tipul telefoanelor mobile, iX 2.0 realizează noi modalități de interacțiune cu echipamentele, cu ajutorul opțiunilor de desfășurare și selecție. Caracteristicile unice ale programului, de tipul »Meniu funcții», ce oferă un sistem cu meniu pe niveluri multiple și o execuție rapidă a operațiilor, și bine cunoscutul »Panou cilindric» ajută la poziționarea celor mai importante informații acolo unde operatorul au cea mai mare nevoie, economisind spațiu pe ecran și permițând operarea manual-liberă în timpul procesului. Cu aplicațiile mai intuitive, ce sprijină operatorii în luarea deciziilor corecte, operarea devine mai sigură și productivitatea este îmbunătățită.

Noi modalități de personalizare

Companiile caută noi modalități de îmbunătățire a valorii afacerii și a mărcilor. Beijer Electronics urmărește această tendință în creștere a pieții prin lansarea programului HMI iX 2.0, oferind multe posibilități de personalizare a aplicației – incluzând chiar ferestre personalizate de dialog cu sistemul. O caracteristică vizuală corespunzătoare mărcii utilajului și companiei sprijină producătorii de echipamente, iar alte funcțiuni subliniază latura lor concurențială. Programul iX oferă o funcționalitate completă HMI și este gata de utilizare așa cum este, oferind și posibilitatea de adăugare, de ex. a componentelor .NET și de creare a unor funcțiuni personalizate cu ajutorul limbajului de programare C#, programul bazându-se pe Microsoft® .NET Framework.
Distribuția simplă a informației

Panourile operator Beijer Electronics își pot distribui informația între ele prin intermediul
rețelelor de panouri, indiferent de mărime și eficiență, facilitând transmiterea informației de la un utilizator la altul și oferind un control mai sigur al mașinilor complexe, precum și pe distanțe lungi. Panourile pot acționa ca un server și client OPC UA, permițând distribuția informației între fabrică și companie sau sistem de planificare, iar generatorul de rapoarte încorporat transformă cifrele în rapoarte Excel, în vederea salvării documentelor sau printării lor directe. Ca web server, panourile Beijer Electronics oferă inginerilor posibilitatea de dezvoltare liberă a paginilor de Internet, pe care operatorii și managerii se pot identifica , de ex. telefoane mobile, facilitând astfel desfășurarea eficientă a operațiilor.

https://www05.beijerelectronics.com/en/Products/software/ix-hmi-software

Share