Cel mai recent software Eaton Intelligent Power Manager

Producatorul cu profil industrial diversificat Eaton Corporation a anuntat cea mai recenta versiune a software-ului sau Intelligent Power Manager, cu noi capabilitati concepute pentru a creste gradul de recuperarein caz de dezastru si a îmbunatatit migrarea planificatain cadrul VMware  vCenter Site Recovery Manager.

eaton software

Actualizarea asigura sincronizarea automata a masinii virtuale si initierea unui site de rezerva pentru a evita pierderea de date si pentru a reduce perioada de nefunctionarein timpul întreruperilorin alimentarea cu energie electrica, atunci cand oprirea serverelor este inevitabila. Eaton este prima companie de management al energiei electrice care ofera astfel de capabilitati,in cadrul platformei VMware. Actualizarea software-ului coincide cu obtinerea de catre Intelligent Power Manager a statutului de VMware Ready, cel maiinalt nivel de aprobare pentru VMware, in urma unui proces de validare detaliat. Software-ul poate fi gasit pe VMware Solution Exchange, un site de destinatie unica pentru aplicatii VMware compatibile si produse de infrastructura de tip cloud. Eaton este prima companie de management al energiei electrice care a obtinut certificarea VMware Ready.

În mod traditional, atunci cand la un centru de date virtualizat seintrerupe alimentarea cu energie electrica, tehnicienii trebuie sa initieze manual procesul de recuperareintr-o ordine specifica, de multe ori sub presiunea intensa a timpului. Cea mai recenta versiune de software Intelligent Power Manager de la Eaton creste productivitatea si timpul de raspuns prin identificarea imediata aintreruperilorin alimentare, initierea unui site de rezerva si declansarea modului operational de rezerva pentru recuperarein caz de dezastru din cadrul VMware Site Recovery Manager si a proceselor de migrare planificata.

Pentru mai multe informatii despre Intelligent Power Manager de la Eaton, va rugam sa vizitati www.eaton.com/intelligentpower. Pentru informatii cu privire la capabilitatile de virtualizare ale Eaton, vizitati www.eaton.com/virtualization. Pentru a afla mai multe informatii despre produsele de calitate a energiei electrice Eaton, vizitati www.powerquality.eaton.com.

Programul VMware Ready este un beneficiu de co-branding al Technology Alliance Partner (TAP) program, care permite clientilor sa identifice cu usurinta produsele partenerilor certificate pentru a lucra cu infrastructura de tip cloud VMware. Clientii pot utiliza aceste produse si solutii pentru a reduce riscurile proiectului si a realiza economii de costuri cu privire la solutiile construite personalizat. Cu mii de membriinintreaga lume, programul VMware TAP include cei mai buni parteneri de tehnologie din domeniu, cu angajamentul comun de a aduce cele mai avansate cunostinte de specialitate si solutii de afaceri pentru nevoile fiecarui client unic.

VMware si VMware Ready sunt marciinregistrate si/sau marci comerciale ale VMware, Inc. în Statele Unite si/sauin alte jurisdictii. Utilizarea cuvantului „partener” sau „parteneriat” nu implica o relatie de parteneriat juridicintre VMware si orice alta companie.

Sectorul Electric Eaton este lider pentru produse de protectia si distributia energiei electrice, calitatea energiei, comanda si automatizari industriale, monitorizare, produse si servicii de managementul energiei. Eaton, prin seriile de produse electrice Cutler-Hammer, Moeller, Powerware, Holec, MEM  si Santak, raspunde cu succes provocarilor actuale cele mai importante de management al energiei electrice.

Pentru informatii suplimentare despre produsele Eaton, va rugam sa contactati GENESYS DISTRIBUTIE.


Share